Tworzenie stron internetowych
-
interkoder
- Forumowicz

Tworzenie stron internetowych
TWORZENIE STRON INTERNETOWYCH
Chciałbyś / chciałabyś mieć swoje własne forum, bloga lub galerię zdjęć, a nie wiesz jak się za to zabrać? Jeśli tak, to napisz do mnie. Oferuję pomoc w niskich cenach!
Wykonuję usługi w następujących dziedzinach:
• Forum od podstaw z dostosowaniem do Twoich potrzeb i upodobań oraz z dostępem do wszystkich ustawień.
• Forum z gotowego szablonu (minimalny koszt).
• Blog dostosowany tematycznie do obranego przez Ciebie charakteru wpisów.
• Internetowa galeria zdjęć.
• Twoje portfolio czyli strona informacyjna o Tobie, Twojej pasji lub działalności zawodowej.
Ponadto oferuję dodatkowe usługi:
• Opieka techniczna nad Twoją stroną internetową.
• Szkolenie z zakresu stawiania stron internetowych od zera.
• Instalacja i konfiguracja systemu operacyjnego Linux na Twoim komputerze / laptopie.
Jeśli chciałbyś / chciałabyś skorzystać z moim usług, to zapraszam do kontaktu:
interkoder@gmail.com
Chciałbyś / chciałabyś mieć swoje własne forum, bloga lub galerię zdjęć, a nie wiesz jak się za to zabrać? Jeśli tak, to napisz do mnie. Oferuję pomoc w niskich cenach!
Wykonuję usługi w następujących dziedzinach:
• Forum od podstaw z dostosowaniem do Twoich potrzeb i upodobań oraz z dostępem do wszystkich ustawień.
• Forum z gotowego szablonu (minimalny koszt).
• Blog dostosowany tematycznie do obranego przez Ciebie charakteru wpisów.
• Internetowa galeria zdjęć.
• Twoje portfolio czyli strona informacyjna o Tobie, Twojej pasji lub działalności zawodowej.
Ponadto oferuję dodatkowe usługi:
• Opieka techniczna nad Twoją stroną internetową.
• Szkolenie z zakresu stawiania stron internetowych od zera.
• Instalacja i konfiguracja systemu operacyjnego Linux na Twoim komputerze / laptopie.
Jeśli chciałbyś / chciałabyś skorzystać z moim usług, to zapraszam do kontaktu:
interkoder@gmail.com
-
Gritela
- Forumowicz

Re: Tworzenie stron internetowych
Ja ciągle szukam odpowiedniej firmy, której specjalnością są właśnie strony internetowe i która działa w Poznaniu. Na chwile obecną znalazłam tą propozycję: https://stronyinternetowepoznan.com.pl/ To firma, która polecił mi już jakiś czas temu znajomy. Myślicie, że warto zdecydować się na współpracę z nimi?
-
dorka
- Forumowicz

Do stworzenia stron www ja polecam freelancerów
strony www
strony www
-
Roarrra
- Forumowicz

Prosty wizytówka, zaawansowany i rozbudowany sklep internetowy, z tym wszystkim warto udać się do kogoś kto specjalizuje się w tworzeniu stron internetowych, kogoś kto to zrobi do porządku. Tak strony www gdynia powinny was zainteresować. Agencja Seo Mamut też może zająć się dla was pozycjonowaniem waszej strony internetowej.
-
shawna.borer
- Forumowicz

Na jakiej platformie najlepiej postawić sklep internetowy?
-
moreilly
- Forumowicz

Tworzenie stron jest wymagające, dlatego najlepiej zatrudnić do tego jakiegoś specjalistę.
-
felicja44
- Level 1

Firmy/sklepy internetowe, które są nowe na rynku na pewno mają drobne trudności spowodowane tym, że nie wiedzą czego dokładnie oczekuje klient. W handlu internetowym spełnianie oczekiwań klientów to bardzo ważna, a nawet podstawowa sprawa. Jeśli nie czujesz się na siłach, aby obsługiwać klientów, to możesz skorzystać z oferty https://packfully.pl/blog/ . Myślę, że takie informacje są potrzebne, ponieważ dzięki temu i klient ma świadomość tego, jak wygląda taka praca. Oni wskażą odpowiednią drogę swoimi ciekawymi artykułami lub zaproponują współpracę.
-
arczi01
- Level 1

Musisz załozyć własną stronę internetową najlepiej na wordpress i skorzystaj z hostingu https://hostido.pl/