Mieszkanie pod wynajem potrzebne od zaraz!

Skarbiec informacji i porad odnośnie obrotu nieruchomościami, architektura, nieruchomości komercyjne, architektura wnętrz, wystrój oraz inspirujące pomysły aranżacji ogrodów, balkonów, tarasów, ciekawe informacje z branży budowlanej, projekty domów.
Nowaczek
Forumowicz
Forumowicz

Re: Mieszkanie pod wynajem potrzebne od zaraz!

Postautor: Nowaczek » 17 lut 2020, 08:57

Warto zerknąć w mojej ocenie do oferty www.bbn-efekt.pl. Polecić mogę współpracę z Panem Pawłem, który bardzo dynamicznie sobie radzi, ma sporo ofert i zawsze szuka dla klientów najlepiej dopasowanych propozycji więc ta współpraca na pewno będzie efektywna.
marekk
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: marekk » 26 mar 2020, 13:12

A może jesteś w stanie trochę poczekać? Bo warto czekać aż wybudują tą https://www.stalowa27.pl/ kamienicę, mieszkania tam można będzie wynajmować za większe pieniądze bo ma świetną lokalizację i wysoki standard
kamai
Level 2
Level 2

Postautor: kamai » 07 kwie 2020, 15:14

Jak potrzebne od zaraz to radzę zapytać na osiedlu Nowa Grochowska, osiedle się jeszcze buduje ale widziałam że te pierwsze etapy są gotowe, możesz się przejść albo może lepiej teraz jednak zadzwonić do biura sprzedaży i się wszystkiego dowiesz

Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”