Tworzenie stron internetowych

Tu można promować swoje strony
interkoder
Forumowicz
Forumowicz

Tworzenie stron internetowych

Postautor: interkoder » 19 lis 2020, 08:55

TWORZENIE STRON INTERNETOWYCH

Chciałbyś / chciałabyś mieć swoje własne forum, bloga lub galerię zdjęć, a nie wiesz jak się za to zabrać? Jeśli tak, to napisz do mnie. Oferuję pomoc w niskich cenach!

Wykonuję usługi w następujących dziedzinach:

• Forum od podstaw z dostosowaniem do Twoich potrzeb i upodobań oraz z dostępem do wszystkich ustawień.
• Forum z gotowego szablonu (minimalny koszt).
• Blog dostosowany tematycznie do obranego przez Ciebie charakteru wpisów.
• Internetowa galeria zdjęć.
• Twoje portfolio czyli strona informacyjna o Tobie, Twojej pasji lub działalności zawodowej.

Ponadto oferuję dodatkowe usługi:

• Opieka techniczna nad Twoją stroną internetową.
• Szkolenie z zakresu stawiania stron internetowych od zera.
• Instalacja i konfiguracja systemu operacyjnego Linux na Twoim komputerze / laptopie.

Jeśli chciałbyś / chciałabyś skorzystać z moim usług, to zapraszam do kontaktu:

interkoder@gmail.com
Gritela
Forumowicz
Forumowicz

Re: Tworzenie stron internetowych

Postautor: Gritela » 01 gru 2020, 14:32

Ja ciągle szukam odpowiedniej firmy, której specjalnością są właśnie strony internetowe i która działa w Poznaniu. Na chwile obecną znalazłam tą propozycję: https://stronyinternetowepoznan.com.pl/ To firma, która polecił mi już jakiś czas temu znajomy. Myślicie, że warto zdecydować się na współpracę z nimi?
dorka
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: dorka » 31 sty 2021, 22:49

Do stworzenia stron www ja polecam freelancerów
strony www
Roarrra
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Roarrra » 16 lut 2021, 16:02

Prosty wizytówka, zaawansowany i rozbudowany sklep internetowy, z tym wszystkim warto udać się do kogoś kto specjalizuje się w tworzeniu stron internetowych, kogoś kto to zrobi do porządku. Tak strony www gdynia powinny was zainteresować. Agencja Seo Mamut też może zająć się dla was pozycjonowaniem waszej strony internetowej.
shawna.borer
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: shawna.borer » 16 lut 2021, 16:15

Na jakiej platformie najlepiej postawić sklep internetowy?
moreilly
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: moreilly » 18 lut 2021, 11:41

Tworzenie stron jest wymagające, dlatego najlepiej zatrudnić do tego jakiegoś specjalistę.
felicja44
Level 1
Level 1

Postautor: felicja44 » 18 lut 2021, 13:29

Firmy/sklepy internetowe, które są nowe na rynku na pewno mają drobne trudności spowodowane tym, że nie wiedzą czego dokładnie oczekuje klient. W handlu internetowym spełnianie oczekiwań klientów to bardzo ważna, a nawet podstawowa sprawa. Jeśli nie czujesz się na siłach, aby obsługiwać klientów, to możesz skorzystać z oferty https://packfully.pl/blog/ . Myślę, że takie informacje są potrzebne, ponieważ dzięki temu i klient ma świadomość tego, jak wygląda taka praca. Oni wskażą odpowiednią drogę swoimi ciekawymi artykułami lub zaproponują współpracę.
arczi01
Level 1
Level 1

Postautor: arczi01 » 09 cze 2021, 02:23

Musisz załozyć własną stronę internetową najlepiej na wordpress i skorzystaj z hostingu https://hostido.pl/

Wróć do „Reklama”