Czy to mogą być pasożyty?

Zdrowie i Uroda Forum: forum medyczne: zdrowie, choroby, uroda, lekarze, leki. Porady lekarskie, zdrowie, choroby, uroda, piękno.
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Czy to mogą być pasożyty?

Postautor: Różyczka » 29 gru 2018, 01:36

Od dłuższego czasu źle się czuję, często boli mnie głowa, pojawiają się dolegliwości żołądkowo-jelitiowe, biegunki i zaparcia na przemian. Do tego dochodzi sucha skóra i wypadające garściami włosy.
Byłam u kilku specjalistów, zlecali badania, ale wszystko jest ok. Psychiatra nie stwierdził żadnych zaburzeń.
Kuzynka szwagra zasugerowała mi, że to mogą być pasożyty, ale ja nie zauważyłam żadnych niepożądanych gości w .... Poradziła mi także, abym wykonała biorezonans - : http://biorezonans-wilanow.pl/pasozyty/
I tutaj moje pytanie, czy to faktycznie mogą być pasożyty i biorezonans pomoże się ich pozbyć?
Bardzo proszę o pomoc.
babydajna
Level 1
Level 1

Re: Czy to mogą być pasożyty?

Postautor: babydajna » 09 sie 2019, 18:51

Niestrawność i biegunka to niekoniecznie objaw pasożytów, ale wielu innych schorzeń. Bardzo dobrze działa lek Kebene. Natomiast warto wykonać badania laboratoryjne na obecność pasożytów minimum trzykrotnie i wtedy przekonasz się, czy masz pasożyty czy nie.

Wróć do „Zdrowie i Uroda”