I dodaleś 2 te same fotki xD
Hehe, sorki, bo to leci na inne forum i na moje, a takze tutaj
Apratem juz nie pamietam, bo od tamtego momentu było kilka juz w moich rękach xP
Dodajcie swoje ciekawe
Jeszcze poczęstuje was tym xD
Tak jak obiecałem, moja pierwsza na forum relacja rowerowa. Troche skąpa i jakość zdjęćteż nie za ładna, ale jakoś widać wszystko.
Wyjechałem ze stanem licznika 336 KM o godzinie 17:40, a wróciłem ze stanem 351 KM o godzinie 18:30. Jechałem sobie powoli 20 KM/H - 43 KM/H. Droga Kosina - Białobrzegi (most na wisłoku) - Kosina. Łącznie pokonałem 25 KM w 50 min - jadąc spokojnie i powoli z przystanikem na male zakupy xD. Normalnie to szybciej taki dystans pokonam, ale to już jazdą szybszą.
Zapraszam do oceniania i komentowania.
A więc kolejna moja relacja z trasy. Dzis było ciężko, góry Husowskie, Albigowa, Markowa, Gać, Rogóżno, Białoboki, Łańcut, Głuchów no i Kosina, Wyjechałem ze stanem licznika 351 KM o godz. 16:20, a wróciłem o 18:28 z przebiegiem 392 KM. Łącznie pokonałem 35 KM jadąc turystycznie z przerwami. Na trasie był asfalt, szuter, błoto i pola z niezłym kurzem. Po drodze przyłączyłem się do jadącej grupki na Łańcut. Postój na CPN-ie w Łańcucie na PowerRade i w droge do domu. Rower cały w błocie i kurzu ;]
[ Dodano: 2009-08-15, 19:34 ]Sorki ze nie edytuje, ale sie wymiesza wszystko, juz wiem jakim robiłem.
Canon PowerShot A540 Na forum znalazłem w Nasze sprzęty.