Dobry optyk Krakó

Zdrowie i Uroda Forum: forum medyczne: zdrowie, choroby, uroda, lekarze, leki. Porady lekarskie, zdrowie, choroby, uroda, piękno.
miki789
Forumowicz
Forumowicz

Dobry optyk Krakó

Postautor: miki789 » 03 cze 2019, 13:58

Generalnie rzecz ujmując to szukam pierwszych okularów dla siebie, zauważyłam że gorzej widzę podczas czytania, obraz mi się rozmazuje.
marek3333
Forumowicz
Forumowicz

Re: Dobry optyk Kraków

Postautor: marek3333 » 05 cze 2019, 10:45

Doradzę Oko Design, z jednej strony można u nich kupić dosłownie każdy typ soczewki, z drugiej mają szeroki wybór ciekawych niekomercyjnych oprawek. Teraz często widzi się na ulicach ludzi w bardzo podobnych do siebie wzorach okularów, wszystko to jest bardzo oklepane jeśli chodzi o kształt czy kolor...a u nich można dostać coś naprawdę – oryginalnego.
EmmiliaF
Forumowicz
Forumowicz

Re: Dobry optyk Krakó

Postautor: EmmiliaF » 13 lip 2019, 15:52

Ja to też noszę okulary ale coraz mniej. Raczej przerzucam się na soczewki, te dobrze wybrane nie będą w ogóle wyczuwalne na oczach. Co do doboru soczewek to z pomocą firmy https://blikpol.pl/cennik możecie świetnie to załatwić. Zajmują się tu profesjonalną kontaktologią, a także stawiają na zabiegi, leczenie problemów ze wzrokiem na najwyższym poziomie.
maltinka
Forumowicz
Forumowicz

Re: Dobry optyk Krakó

Postautor: maltinka » 23 paź 2019, 12:41

W Krakowie są dwa salony optyczne Optiland (https://optiland.pl/badanie-wzroku) z których usług warto skorzystać. Polecam, ponieważ jeszcze mi się nie zdarzyło wyjść nie zadowoloną. Salony są piękne i z ogromnym wyborem okularów. Można kupić okulary znanych marek i w dodatku w przyzwoitych cenach. Wyposażenie w sprzęt okulistyczny mają najwyższej klasy i obsługę profesjonalną. Zwykle nie wypowiadam się na forach, ale tym razem musiałam. Myślę, że nikt się nie zawiedzie kto tam wstąpi.

Wróć do „Zdrowie i Uroda”