Co na upały
-
zofialipska
- Forumowicz

Co na upały
Jak radzicie sobie w upały? Wybieracie wentylatory biurkowe, podłogowe, kolumnowe, czy może droższe rozwiązania, jak klimatory i klimatyzatory przenośne?
-
igam
- Level 1

Re: Co na upały
Relaks nad wodą jest podczas upałów najlepszy:) Jeśli nie mogę pozwolić sobie na wypad nad jezioro czy rzekę, korzystam z namiastki tego- postawiłam sobie w ogródku basen stelażowy. Fajna rzecz, nie tylko dla dzieci. Są modele o rozmiarach rodzinnych, można zobaczyć np. tutaj: https://basenyogrodowe.pl/21-baseny-stelazowe . Ja mam właśnie taki. Już drugi rok korzystam.
-
pepperoni
- Forumowicz

na upały to najważniejsze duzo pić
moje ulubione picie jak jest gorąco to dr witt pomarańczowy plus mnóstwo kostek lodu, mniam, mogę pić cały czas jak gorąco
moje ulubione picie jak jest gorąco to dr witt pomarańczowy plus mnóstwo kostek lodu, mniam, mogę pić cały czas jak gorąco-
klapka
- Forumowicz

Ja też w te upały piłam dużo wody z cytryną i sok pomarańczowy tez lubię dr witt, a pomarańczowy z lodem jest dla mnie najbardziej orzeźwiający.