Najlepsza w składzie karma dla chomika
- miastowy
- Level 1

Najlepsza w składzie karma dla chomika
Mam chomika dżungarskiego i nie wiem czym go karmić. Vitapol jej nie smakuje. Wiecie jaka karma byłaby dla niej najlepsza? Teraz karmię ją taką gorszą karmą ze sklepu i niedawno dowiedziałam się że jest niezdrowa, pomożecie?
- saraa
- Level 1

Re: Najlepsza w składzie karma dla chomika
Karma na wagę jest zwykle troche gorsza jakościowo od karmy gotowej. Z uwagi na to, ze karma gotowa jest lepiej zbilansowana i jest jeszcze wzbogacona witaminami. Monotonna dieta, która nie jest dostosowana do potrzeb chomika może doprowadzić do objawów chorobowych: apatii, senności, braku chęci do zabaw. Dobra karma dla chomika sprawi, że zwierzę będzie ożywione, pełne sił i ciekawe świata. Pełnowartościowe jedzenie gwarantuje radość i długie życie zwierzęcia. Najlepiej jest zainwestować w różnorodną karmę.
https://flogard.pl/gryzonie/karma-dla-gryzoni.html
Polecam zajrzeć sobie do tego sklepu. W sklepie powinni doradzić co do konkretnej firmy karmy dla gryzonia.
https://flogard.pl/gryzonie/karma-dla-gryzoni.html
Polecam zajrzeć sobie do tego sklepu. W sklepie powinni doradzić co do konkretnej firmy karmy dla gryzonia.
-
Revolution
- Forumowicz

Chomiki to bardzo trudne zwierzątka
Mam nadzieję, że udało Ci się znaleźć coś. Swoją drogą, jeśli interesujesz się gryzoniami, może wiesz coś o tym, czy szelki dla świnki morskiej są ok czy nie? Bo znajomi twierdzą co innego niż ja.. 
Mam nadzieję, że udało Ci się znaleźć coś. Swoją drogą, jeśli interesujesz się gryzoniami, może wiesz coś o tym, czy szelki dla świnki morskiej są ok czy nie? Bo znajomi twierdzą co innego niż ja.. 
-
jankamor
- Level 1

Może jakiś granulat?
Wróć do „Odchudzanie, Dietetyka”