Zegarek dla dziecka
- Jacek99
- Forumowicz 
Zegarek dla dziecka
Mój synek ma 11 lat więc postanowiłem mu na jego następne urodziny zakupić ciekawy prezent jako że sam noszę zegarek on bardzo chciał mieć taki sam.
W takim razie poszukuje sklepu w którym mógłbym zakupić takowy zegarek dla dziecka. Przeglądnąłem w internecie wiele ofert ale nigdzie nie ma takiej która by mnie w pełni
usatysfakcjonowała. Ostatnio w pracy mój znajomy wspomniał coś o nowym sklepie z zegarkami który nazywa się Bosti. Ponoć mają tam szeroki wybór itd.
Korzystał może ktoś z was z zakupu zegarków u nich ? Mają oni również takie mniejsze specjalnie zrobione dla dzieci.

W takim razie poszukuje sklepu w którym mógłbym zakupić takowy zegarek dla dziecka. Przeglądnąłem w internecie wiele ofert ale nigdzie nie ma takiej która by mnie w pełni
usatysfakcjonowała. Ostatnio w pracy mój znajomy wspomniał coś o nowym sklepie z zegarkami który nazywa się Bosti. Ponoć mają tam szeroki wybór itd.
Korzystał może ktoś z was z zakupu zegarków u nich ? Mają oni również takie mniejsze specjalnie zrobione dla dzieci.
- Burbon
- Forumowicz 
Re: Zegarek dla dziecka
A nie za młody syn na tego typu zabawki   Nie no oczywiście żartuje hehe ciekawy prezencik taki zegarek dla dziecka pewnie będzie uradowawne.
 Nie no oczywiście żartuje hehe ciekawy prezencik taki zegarek dla dziecka pewnie będzie uradowawne.
Jeżeli chodzi o twojego znajomego który polecił ci sklep Bosti to jego adres witryny internetowej to https://www.bosti.pl/ Masz tam szeroki wybór różnych rodzajów zegarków.
Ale co mnie zaskoczyło to przede-wszystkim cena która w innych sklepach jest znacząco wyższa więc to zdecydowanie u nich na plus.
Ciekawe jak jest z jakością ale w internecie dużo pozytywnych opini w takim razie nie widzę żadnego problemu z tym. Możesz śmiało dokonać zakupu.

Nie no oczywiście żartuje hehe ciekawy prezencik taki zegarek dla dziecka pewnie będzie uradowawne.
 Nie no oczywiście żartuje hehe ciekawy prezencik taki zegarek dla dziecka pewnie będzie uradowawne.Jeżeli chodzi o twojego znajomego który polecił ci sklep Bosti to jego adres witryny internetowej to https://www.bosti.pl/ Masz tam szeroki wybór różnych rodzajów zegarków.
Ale co mnie zaskoczyło to przede-wszystkim cena która w innych sklepach jest znacząco wyższa więc to zdecydowanie u nich na plus.
Ciekawe jak jest z jakością ale w internecie dużo pozytywnych opini w takim razie nie widzę żadnego problemu z tym. Możesz śmiało dokonać zakupu.
- Jacek99
- Forumowicz 
No i tak zrobię dzięki za podanie adresu ich witryny internetowej. Fajne te zegarki dla dzieci chyba kupię ten https://www.bosti.pl/zegarki-dla-dzieci ... zynek-3atm
Wydaję się być przyzwoitym wyborem ooo i super cena jedynie 2 dychy za prezent a dzieciak będzie się cieszył więc super sprawa.
Zastanawia mnie trochę także wybór czegoś dla siebie ale może to zrobię później.

Wydaję się być przyzwoitym wyborem ooo i super cena jedynie 2 dychy za prezent a dzieciak będzie się cieszył więc super sprawa.
Zastanawia mnie trochę także wybór czegoś dla siebie ale może to zrobię później.
- Syriusz
- Level 1 
To "99" w Twoim nicku to rocznik? W wieku 19 lat masz 11 letniego syna? Jak już coś reklamujecie, to chociaż trochę bardziej się postarajcie.   

Zegarek za 2 dychy...

Zegarek za 2 dychy...

- 
				karolinawol
- Forumowicz 
Przecież 11 lat to wcale nie jest wczesny wiek jak na zegarek dla dziecka. Ja pierwszy dostałam na komunię i bardzo go lubiłam.

- 
				szyna
- Level 2 
A może smartwatch? Dzięki niemu można mieć dziecko pod kontrolą, a i dla samego właściciela to przydatny gadżet. Poczytajcie http://mami.pl/smartwatch-dla-dziecka-j ... a-dziecka/ , znajdziecie tam sporo informacji na temat funkcji smartwatcha.

- 
				Karolcia12
- Forumowicz 
A może jakiś smartwatch? Jest to zegarek, dziecko będzie szczęśliwe bo to też dodatkowy gadżet, a ty jako rodzic będziesz miał stałą kontrolę, jeśli wybierzesz smartwatcha z gps.

- 
				Kamil87
- Forumowicz 
Wydaje mi się, że Citizen miał kolekcje zegarków dla najmłodszych.