preparaty na porost włosów
- innocent
- Level 1
preparaty na porost włosów
Szukam jakiegoś rozwiązania na wypadające, przetłuszczające się włosy. Dodam, że stosowałam wcierki i maski domowej roboty, ale guzik dały niestety
Znajdę coś w aptece co rozwiąże mój problem?

-
- Junior Admin
Re: preparaty na porost włosów
A nie masz niedoboru witamin i minerałów?
-
- Forumowicz
W aptece powinnaś dostać już dobre preparaty na porost włosów. Ja stosowałam taki z vichy w kapsułkach http://www.vichy.pl/produkty-do-pielegn ... p5736.aspx . Jedna pełna kuracja wzmocniła moje włosy i zagęściła je.
-
- Forumowicz
Jak nic nie działa idź na podstawowe badania krwi najlepiej.
Ja mam wcierkę Andrea z aliexpress i mam mega wysyp baby hair, normalne włosy rosną w swoim tempie, ale te baby hair to mam wszędzie i na czole i w zakolach i na karku
Ja mam wcierkę Andrea z aliexpress i mam mega wysyp baby hair, normalne włosy rosną w swoim tempie, ale te baby hair to mam wszędzie i na czole i w zakolach i na karku

-
- Level 2
Mi może włosy nie wypadają jak Twoje koleżance ale mam genetycznie słabe i mam naturalne włosy doczepiane bo w ten sposób można każdą fryzurę zagęścić i uzyskać ładny efekt
-
- Forumowicz
Ja polecam osobom, którym włosy już nie odrosną albo mają ich tak mało na konsultację z Centrum Transplantacji włosów Cheveux w Tychach. Jest to zespół specjalistów, którzy mogą pomóc w najtrudniejszych przypadkach 

-
- Level 1
Jest bardzo fajny materiał poradnikowy tutaj http://stopwypadaniuwlosow.pl/fakty-i-mity . Można dowiedzieć się wielu ciekawych informacji dotyczących faktów i mitów na temat wypadania włosów. warto zapoznać się z jego treścią.
-
- Forumowicz
Na osłabione i wypadające włosy to z pewnością musisz spróbować plastrów marki dermastic dostępnych w aptekach. Przykleja się je na noc, niedaleko włosów, tak aby wydzieliły substancje aktywne bezpośrednio do cebulki włosa. Jak dla mnie bomba. A efekty sa świetne.
-
- Forumowicz
te wszystkie preparaty nic nie działają, niestety 

-
- Forumowicz
na porost włosów najlepsze jest ziele skrzypu 

-
- Level 1
Można sprawić optycznie że ma się więcej włosów jak się ma dobre produkty do modelowania włosów, mi koleżanka ostatnio zachwala takie z loreala salonexpert.pl/produkty/stylizacja Podobno mega dobre. Też chyba wypróbuje, w ładnie ułożonych włosach się kobieta lepiej czuje cały dzien
-
- Forumowicz
kup sobie jakąś wcierkę na wypadanie włosów.
-
- Level 4
Ja podobnie jak foczka i kamai nie miałam już nerwów na swoje rzadkie, cienkie włosy i postanowiłam skorzystać z naturalnych włosów doczepianych, aby je zagęścić i przedłużyć. Skorzystałam z metody, w której włosy "dogrzewa" się na keratynę https://besthair.pl/pol_m_Wlosy-Keratyna-152.html , dzięki czemu uzyskałam naprawdę naturalny efekt. Świetnie udało mi się dopasować kolor