[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead Polskie filmy - forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na:
Zakup reklamy / subskrypcji
REKLAMA / SUBSKRYPCJA
20 adresów URL lub reklam - 25zł
50 adresów URL lub reklam - 40zł
500 adresów URL lub reklam - 90zł
Kwotę za wybrany pakiet należy przelać na konto bankowe, a potwierdzenie wpłaty przesłać emailem podając login lub loginy, na które należy rozdzielić powyższą subskrypcję.
forumdyskusyjne.net
Numer konta: 21 1020 5402 0000 0802 0235 5808
Email: reklama@forumdyskusyjne.net
Telefon kontaktowy: 696 170 317
Hejka! Czy lubicie polskie komedie? Moim zdaniem warto sprawdzić kilka tytułów, ale jest też sporo gniotów. Człowiek aż boi się napisać tytułu/ów, bo pozew . Polecacie coś nowego, co wyszło niedawno? Jak ak, to śmiało , będę naprawdę wdzięczny. Pozdrawiam was wszystkich i dajcie znać co i jak .
Ojj polskich filmów jest dużo dobrych, Dzień świra i wiele innych filmów z Markiem Kondratem. Coś co mnie zaciekawiło to trailer filmu w Lesie Dziś Nie zaśnie nikt. Ktoś idzie ?:D premiera 13 stego marca w piątek
Widzę, że obsada tego horroru jest dobra, więc może coś z tego będzie. Nie ma Karolaka przynajmniej Slasher to bardzo specyficzna forma horroru, także wiadomo, że będzie strasznie i obozowicze będą znikać w dziwnych okolicznościach. Z tego co widziałam w zapowiedział będzie też dużo wątków kryminalnych.
Zresztą reżyserem tego filmu jest Bartosz Kowalski, wiec wstydu nie będzie. Ta scena z bliźniakami najbardziej mi się podobała i znikająca za drzewem ręka i przestraszona Wieniawa brrr. już się boję.
Ja mam mieszane uczucia... i to bardzo. patrząc na polskie komedie romantyczne, seriale nie można spodziewać się bóg wie czego. Oczywiście reżyser jest spoko, ale czy w polskich warunkach da się nakręcić dobry horror?! Polska kinematografia to niestety albo bardzo poważne produkcje, które budzą dużo emocji i to skrajnych, albo gupawe komedie romantyczne, które po prostu obrażają widza. A slasher to taka trochę bajka dla dzieciaków.
No naprawdę, polskich filmów jest bardzo dużo dobrych. Ostatnio na VoD odplaiłem też Zenka i to fajna produkcja. Na wieczór i poprawę humoru jak znalazł