Dbanie o samochody
- 
				Maxi Kaz
- Forumowicz 
Re: Dbanie o samochody
Jak najbardziej sie zgadzam z moimi przedmówcami, dbanie o samochód to priorytet, o niebo przyjemniej jeździ sie czystym i pachnącym autem niż takim brudasem. Co do samych kosmetyków to wiem że ludzie chwalą sobie ich produkty https://kaiserdetailing.pl Sam upolowałem tam kilka rzeczy dla siebie, zawsze staram sie mieć zapas kosmetyków w garaży i kilka w aucie.

- 
				robertool
- Level 1 
Dbanie o samochód to nie tylko dbanie o wygląd zewnętrzny. Ważne są również profilowane pokrowce na fotele samochodowe. Firma https://www.atra.auto.pl/ oferujemy modele na siedzenia, także uniwersalne. Mają też maty transportowe dla zwierząt.

- 
				margaretta
- Forumowicz 
Ja mimo tego, że naprawdę dbam o swój samochód to ostatnio wjeżdżając w kałużę dość mocno uszkodziłam mu oponę. Była w mojej ocenie na tyle poważna awaria, że naprawdę bałam się jechać dalej. Nic innego na tamten moment mi nie pozostało jak szukać fachowca w tym zakresie. Wiadomo, że teraz najłatwiej i najszybciej znaleźć wszystko w sieci. Tak też nalazłam mobilną wulkanizację, z której usług skorzystałam.

- 
				paluch686
- Level 1 
Jeśli nie macie jeszcze żadnego zabezpieczenia do samochodu to zobaczcie sobie to coś https://notione.com/ Taki mały breloczek, który jest lokalizatorem. W aplikacji macie dokładne położenie auta. Szczególnie przydatne w przypadku kradzieży ale też sprawdza się jak daje się samochód nastoletnim dzieciakom  Sam przetestowałem, u mnie spełnia fajnie swoją funkcję.
 Sam przetestowałem, u mnie spełnia fajnie swoją funkcję.

Sam przetestowałem, u mnie spełnia fajnie swoją funkcję.
 Sam przetestowałem, u mnie spełnia fajnie swoją funkcję.- 
				Todarek12
- Forumowicz 
Jeśli podróżuje się z dziećmi to podstawowy warunek jest taki (aby dbać o auto) żeby zapewnić dzieciom dobre foteliki samochodowe. Najlepsze są oczywiście Recaro, chociażby model Recaro Mako.

- 
				Lanos
- Forumowicz 
Ja staram się dbać, ale ostatnio gość mi na parkingu wjechał i obił nadkole...

- 
				germaine.kunze
- Forumowicz 
Raz do roku chciałabym zdecydować się na sprzątanie generalne samochodu.

- 
				marialis
- Forumowicz 
Chcesz odpowiednio zadbać o swój samochód to zabezpiecz jego karoserię przed korozją. Skorzystaj z usługi zabezpieczenia antykorozyjne wykonywanych przez specjalistów  w Grodzisku Mazowieckim. Dzięki takiej usłudze samochód może być bezpieczny w każdych warunkach atmosferycznych.

- 
				ewelina8393
- Level 4 
Mi się wydaje że jak często jeździmy na przeglądy z autem to będzie ono zadbane, tam w razie czego powiedzą co jest nie tak i naprawią. W tej https://beesafe.pl/ ubezpieczalni macie usługę 'wygodny kierowca' w które oni sami zabierają wasze auta do serwisu, polecam ją wykupić bo to super sprawa.

- 
				Kamilka75
- Level 2 
Skoro tak chcecie zadbać o auto, to folia ochronna http://detailkingkrakowpoludnie.pl/folia-ochronna-ppf/ będzie dla was. Możecie ją w Datail King w Krakowie nałożyć na lakier. Będzie dobrze zabezpieczony.

- 
				Roxi
- Level 2 
Dobre kosmetyki samochodowe to podstawa. Przydadzą się też z pewnością różne akcesoria, które ułatwią prace pielęgnacyjne przy aucie. W sklepie https://glossfactory.pl/ znajdziesz duży wybór wszelkich produktów do pielęgnacji samochodu. Zajrzyj.

- 
				mateusz666
- Forumowicz 
jak to mówią.. jak dbasz, tak masz 
Ja również staram się dbać o swój samochód.

Ja również staram się dbać o swój samochód.
- Forumowicz 
Też ostatnio oddałam samochód do mechanika. Niestety tak się składa, ze czeka mnie podróż służbowa i jestem bez auta. Zastanawiam się nad wynajmem od Dyniewicz. Widziałam, że mają sporą flotę, samochody zadbane i korzystne warunki wynajmu. Mieliście już okazję korzystać z ich usług?

- 
				mitril
- Forumowicz 
warto zawsze byc zabezpieczonym przed niektórymi sytuacjami  Dlatego tak wazne jest aby posiadac własnie kamerke samochodowa od xblitz
 Dlatego tak wazne jest aby posiadac własnie kamerke samochodowa od xblitz

Dlatego tak wazne jest aby posiadac własnie kamerke samochodowa od xblitz
 Dlatego tak wazne jest aby posiadac własnie kamerke samochodowa od xblitz- 
				marisol.hane
- Forumowicz 
Instalacja folii nie zmienia sposobu dbania o samochód – możesz go normalnie myć. Używanie dedykowanego wosku utrzyma wygląd w stanie w jakim została zainstalowana folia.
________
szkolenie ppf

________
szkolenie ppf