Kosmetyka samochodu - dbacie?
-
robertool
- Level 1

Re: Kosmetyka samochodu - dbacie?
Twoje auto utraciło dawny blask? Chciałbyś, aby znów wyglądało jak w dniu odbioru z salonu? Jest taka opcja wystarczy, że skorzystasz z usług http://shineride.pl , którzy nie tylko odnowią Twój samochód, ale przede wszystkim indywidualnie dopasują rodzaj usługi do stanu w jakim znajduje się samochód tak, by efekt utrzymał się jak najdłużej.
-
Racjonalny
- Forumowicz

Ja od wielu lat zwracam uwagę na stan wizualny mojego auta. Dlatego też stosuje wosk do samochodu, który ma konserwować lakier mojego pojazdu i jednocześnie podkreślać jego wygląd. Produkty do pielęgnacji auta kupuję za pośrednictwem sklepu Car House. https://sklep.car-house.pl/kategoria-produktu/pielegnacja-lakieru/quick-detailery-i-woski/
-
kernser
- Forumowicz

To ważna kwestia, jeśli chce się utrzymać samochód w dobrym stanie.
-
Unika
- Level 1

Nie znam się tak specjalnie na kosmetyce samochodu i jedyne co to regularnie jeżdżę z nim do myjni. Pewnie jak kupię nowe auto w salonie Bawaria Motors BMW to będę drobiazgowo sie z nim cackać
W końcu taka klasa pojazdów wymaga odpowiedniego traktowania. Dobrze, ze dealer oferuje tak dużo korzystnych usług w swoim zakresie i przyjazny oraz bezpieczny serwis.
W końcu taka klasa pojazdów wymaga odpowiedniego traktowania. Dobrze, ze dealer oferuje tak dużo korzystnych usług w swoim zakresie i przyjazny oraz bezpieczny serwis.-
piecek33
- Forumowicz

W Auto Matraszek w Markach, gdzie serwisujemy nasze samochody, ostatnio wprowadzili usługi auto detailingowe - auto spa, powłoki lakiernicze, profesjonalne czyszczenie tapicerki, wnętrz itp. Z chęcią skorzystaliśmy z takich zabiegów, a konkretnie z auto spa i czyszczenia wnętrz i tapicerki. Myślę, że warto o to dbać, bo niestety np. wnętrza w samochodzie (zwłaszcza przy dzieciach) szybko się brudzą. Jak się nie bieżąco nie dba o samochód w tym obszarze, to potem trudno przywrócić go do dobrego stanu.
- Marta89
- Level 1

Szukam sklepu w Internecie, w którym kupię wysokiej jakości grunty i podkłady epoksydowe Firma Troton posiada bogatą ofertę takich produktów. Warto sprawdzić oferte sklepu, która dostępna jest na stronie
-
lenka
- Forumowicz

Bardzo wazne jest aby kosmetyki samochodowe były z wyższej półki, wtedy na 100% będziemy pewni ze nie tylko wyczyści nasz samochód ale i zakonserwuje.
-
wadzianka
- Forumowicz

Jeśli chodzi o powłokę ochronną do samochodu to korzystam z nano powłoki od https://www.tytancoat.com/ która odpowiednio zabezpiecza lakier i absorbuje promienie UV wydobywając głębię koloru. Produkty ekologiczne i w pełni bezpieczne dla środowiska naturalnego.
-
Todarek12
- Forumowicz

Oczywiście dbam o kosmetykę i ogólnie o porządek, odkąd po zakupieniu nowego fotelika recaro monza dziecko podróżuje w samochodzie. Sporo pracy trzeba poświęcić, ale warto.
-
polina7
- Level 1

Niewątpliwie warto dbać o swoje auto. Jeśli chcecie zakupić odpowiednie kosmetyki do czyszczenia karoserii oraz wnętrza auta, to warto sobie zerknąć www.fantbi.pl
Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji. Myślę, że jest to miejsce, w którym przede wszystkim można się kompleksowo zaopatrzyć. Mają tam wiele różnych preparatów dopasowanych do konkretnych potrzeb.
Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji. Myślę, że jest to miejsce, w którym przede wszystkim można się kompleksowo zaopatrzyć. Mają tam wiele różnych preparatów dopasowanych do konkretnych potrzeb.
-
DariaMos
- Forumowicz

W mojej ocenie jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości propozycji w zakresie kosmetyków samochodowych to tutaj na pewno warto wziąć pod uwagę ofertę marki https://fantbi.pl gdzie znajdziecie wysokiej jakości chemię, w tym również rozwiązania typu czyszczenia i pielęgnacji opon. Dobry skład, profesjonalizm obsługi i przede wszystkim efekty które są mega zadowalające. Mam nadzieję, że i Wy będziecie mogli się co do nich pozytywnie przekonać 

-
rebeka.brakus
- Forumowicz

Dbanie o kosmetykę samochodu jest naprawdę ważne, wtedy auto na pewno dłużej nam posłuży.
-
Kamilos77
- Forumowicz

Pewnie, że dbamy o tapicerkę. Głównie dbam o porządek w aucie, ale również stosuję specjalnie dopasowane artykuły tapicerskie
wtedy mam pewność, że tapicerka zachowa się dobrym stanie nawet przy codziennym użyciu.

wtedy mam pewność, że tapicerka zachowa się dobrym stanie nawet przy codziennym użyciu.

-
pola321
- Forumowicz

Oczywiście, że dbanie o samochód to bardzo ważna sprawa. Jeśli jednak chcecie stworzyć swoją markę z kosmetykami samochodowymi to myślę, że firma Ondo we wszystkim wam pomoże i dzięki nim stworzycie produkty, które będziecie mogli sprzedawać pod własną marką. Na stronie https://ondo.eu/oferta/kosmetyki-samochodowe/ możecie dowiedzieć się więcej na ten temat i zobaczyć jakie kosmetyki samochodowe stworzyła już firma.
-
master-driver
- Forumowicz

Jak tam przestałem jeździć do firm specjalizujących się w detailingu. Polecam sprawdzić kosmetyki od Premo - spore możliwości i prostota.