Cześć,
Czy ktoś z was słyszał o czymś takim jak masaż tantry? Koleżanka ostatnio mi o tym sporo opowiadała i zastanawiam się czy warto
Tantra
-
- Forumowicz
-
- Forumowicz
Re: Tantra
Cześć,
Ja kiedyś czytałam tutaj na stronie Tantry o tym.
Przyznam, że jest to ciekawy temat oraz ciekawe podejście. Sama zastanowię się czy się nie wybrać na taki masaż. Kiedyś się nad tym zastanawiałam, ale muszę przyznać, że kompletnie wyleciało mi to z głowy... Dzięki za przypomnienie o tym!
Ja kiedyś czytałam tutaj na stronie Tantry o tym.
Przyznam, że jest to ciekawy temat oraz ciekawe podejście. Sama zastanowię się czy się nie wybrać na taki masaż. Kiedyś się nad tym zastanawiałam, ale muszę przyznać, że kompletnie wyleciało mi to z głowy... Dzięki za przypomnienie o tym!
-
- Forumowicz
Re: Tantra
Szczerze mówiąc tantra jakoś nie bardzo mnie interesuje. Wolę typowo relaksacyjny masaż w zaciszu własnego domu najlepiej
Niedawno zainwestowaliśmy z żoną w matę masującą https://casada.pl/tag/fotel-z-masazerem/ i jesteśmy zadowoleni z tego urządzenia
Niby tak niepozornie wygląda, a masaż wykonuje profesjonalnie. Można się zrelaksować i nie trzeba wydawać na prywatnych masażystów