Świadkowie
- abrakadabra
- Junior Admin
Świadkowie
W internecie wiele można poczytać o pannach młodych a tak mało informacji jest o świadkach.
Kto najlepiej spisuje się w roli świadków? rodzina? przyjaciele? zwykli znajomi? Jak powinna być ubrana świadkowa, jak świadek? Jakie macie pomysły na sukienkę dla świadkowej i dodatki. No i co najważniejsze jaki prezent powinni otrzymać młodzi od świadków? Czekam na Wasze spostrzeżenia i doświadczenia w tej materii.
Kto najlepiej spisuje się w roli świadków? rodzina? przyjaciele? zwykli znajomi? Jak powinna być ubrana świadkowa, jak świadek? Jakie macie pomysły na sukienkę dla świadkowej i dodatki. No i co najważniejsze jaki prezent powinni otrzymać młodzi od świadków? Czekam na Wasze spostrzeżenia i doświadczenia w tej materii.
-
- Forumowicz
-
- Forumowicz
^ Zgoda.
Świadkami powinni być ludzie, których rola nie będzie się ograniczała do ogarniania imprezy weselnej, ale tacy, którzy będą autentycznie przejmować się tym, żeby nam się dobrze żyło (i w razie czego będą nam pomagać).
Co do stroju świadkowej - coś pomiędzy "przeciętnym gościem" a panną młodą. Czyli powinna się wyróżniać, ale nie kraść przedstawienia głównej bohaterce.
A prezent(y) - to kwestia bardzo indywidualna. Trudno tu o jakieś zasady.
Świadkami powinni być ludzie, których rola nie będzie się ograniczała do ogarniania imprezy weselnej, ale tacy, którzy będą autentycznie przejmować się tym, żeby nam się dobrze żyło (i w razie czego będą nam pomagać).
Co do stroju świadkowej - coś pomiędzy "przeciętnym gościem" a panną młodą. Czyli powinna się wyróżniać, ale nie kraść przedstawienia głównej bohaterce.
A prezent(y) - to kwestia bardzo indywidualna. Trudno tu o jakieś zasady.
-
- Level 3
My na świadków wybraliśmy naszych przyjaciół. Kierowaliśmy się tym, że są obrotni, pewni siebie, przebojowi i uczynni
Moja świadkowa sama sobie wybiera kreację, broń Boże nie zamierzam Jej nic sugerować
Sama stwierdziła, że musi się ciut wyróżniać spośród gości, ale też nie za bardzo, bo to ja będę w tym dniu najważniejsza
Czytałam gdzieś w sieci, że dobrze wybrać sobie ładnych, fotogenicznych świadków, żeby nie popsuli efektu na zdjęciach, bo będą się na nich często pojawiać

Czytałam gdzieś w sieci, że dobrze wybrać sobie ładnych, fotogenicznych świadków, żeby nie popsuli efektu na zdjęciach, bo będą się na nich często pojawiać

-
- Forumowicz
Dwa razy byłam już świadkową, w przypadku pierwszym mojej przyjaciółki, drugim bliskiej znajomej z pracy. Być może nadaję się na tą rolę:) Zorganizowałam im świetne panieńskie i byłam z nimi przez cały okres przygotowań i w czasie ślubu oraz wesela. W obu przypadkach to ja pomagałam w ogarnianiu całej imprezy, bo faceci okazali się do niczego;)
-
- Forumowicz
-
- Level 3
-
- Forumowicz
Re: Świadkowie
Moim zdaniem najlepszymi świadkami są przyjaciele państwa młodych