Mi się bardzo podobają intensywne zapachy, takie intrygujące... Dlatego też najczęściej stawiam na naprawdę porządne perfumy, co do których mam pewność, że pachną pięknie i są trwałe

Mam kilka swoich ulubionych zapachów, które zmieniam w zależności od nastroju, pory roku i tak dalej. Ale też cały czas poszukuję i staram się znaleźć jakiś nowy, idealny dla mnie zapach! Ostatnio koleżanka z pracy poleciła mi rozejrzeć się za perfumami na
https://www.ezebra.pl/pl/menu/perfumy/p ... e-945.html , i powiedziała, że tam ceny są znacznie niższe niż w większości stacjonarnych sklepów. Postanowiłam tam zajrzeć i faktycznie, ceny są bardzo atrakcyjne! Przejrzałam dostępny asortyment i zamówiłam jeden z moich ulubionych zapachów oraz nowy, którego jeszcze nie próbowałam. Okazało się, że jego zakup był strzałem w dziesiątkę! Perfumy okazały się być naprawdę intensywne i trwałe, czyli dokładnie takie, jakie lubię. A ich cena na Ezebra też jest bardzo atrakcyjna, więc z pewnością będę je częściej kupować