Choroby weneryczne
-
- Forumowicz
Choroby weneryczne
Jutro mam wizytę u lekarza - wenerologa. Koleżanka poleciła mi badania weneryczne na zdrowegeny.pl. Byłam sceptycznie nastawiona, ale dałam się namówić. Wynik niestety potwierdził moje podejrzenia. Zastanawiam się teraz czy te badania są wiarygodne dla lekarza? Czy będzie kazał mi je powtórzyć?
-
- Level 2
Re: Choroby weneryczne
Nie orientuję się, jak wygląda sprawa w tym miejscu, o którym piszesz, więc nie będę się wypowiadać. Mogę jednak z całą pewnoscią powiedzieć Ci, że takie badania śmiało możesz wykonać w https://drwenerolog.pl/produkt/test-dro ... kandydoza/ To bardzo praktyczne, bo wysyłasz do nich próbkę pocztą i oni badają Twoje dane w laboratorium w Gdańsku. Badanie jest bardzo rzetelne, więc od razu ujawni, czy jesteś bezpieczna, czy powinnaś zacząć się leczyc.
-
- Forumowicz
Jeśli masz wątpliwości co do rzetelności testu i wiarygodności jego wyniku warto sobie zrobić powtórny, inny test. Taki dodatkowy wynik może podnieść wiarygodność. Mozna go sobie zamówić tutaj: https://labhome.pl/produkt/test-na-kile-syfilis/. Taki test na choroby weneryczne jest przeprowadzany poprzez badania kliniczne, więc jest wiarygodny. Dzięki temu będziesz iść do lekarza ze wstępną diagnozą, ale on i tak najprawdopodobniej wykona dodatkowe badania, żeby mieć do wglądu pełne wyniki i móc na tej podstawie poprowadzić odpowiednie leczenie.
-
- Forumowicz
Ostatnio natknęłam się na ciekawy artykuł kandydoza objawy. Bardzo interesuję się takimi medycznymi rzeczami, bo w przyszłości chcę zostać lekarką. Przyznam,że gdyby ludzie badali sie profilaktycznie, nie nie musieliby zmagać się z takimi nieprzyjemnymi doświadczeniami.
-
- Level 1
Niestety, tak jest. Jeśli zbagatelizujecie tak istotne kwestie, to może się to bardzo odbić na Waszym zdrowiu. Ja myślę, że każdy powinien być świadomy tego, że chociażby rzeżączka nie jest czymś niespotykanym, tylko że każdy może niestety ją złapać, jeśli nie jest wystarczająco uważny. Podejdźcie do tego na poważnie, bo to ważna rzecz.