Zofialipska no i jak się u Ciebie ten oczyszczacz sprawdza ? ja mam z sharpa dokładnie kcd40 euw
https://goodair.pl/oczyszczacze-powietr ... kc+d40+euw Jest to mój pierwszy oczyszczacz i jak dla mnie jest rewelacyjny. W końcu mam normalnie nawilżone powietrze w domu, gdzie wcześniej miałam tak przeraźlwiie suche, że poziom wilgotności wynosił 32 % Budziłam się ja, dzieci i mąż z bardzo przesuszonym gardłem, zatkanym nosem. Teraz poziom wilgotności utrzymuje się w granicach 45-50% . jak powieszę pranie w pokoju u dziewczyn to był już poziom 60%. Raz było, że nie załączyłam oczyszczacza i znowu była powtórka z rozrywki, ze ciężej się oddychało. W nosie sucho. Bardzo polecam takie urządzenie dla rodziców, których dzieci są alergikami, mają uczulenie na roztocza. U mnie np córka po przebojach z Contrahistem ( gdzie miała bóle brzucha) w porozumieniu z lekarka odstawiłysmy lek. Dzisiaj na noc od czasu do czasu bierze singulair jak gdzieś tam ją troszke coś pomęczy. Ale raczej nie używamy żadnych leków

Aaa i duuuzo witaminy C dawać