Jaką macie wodę?
-
szalona.ewka
- Forumowicz

Re: Jaką macie wodę?
niestety u mnie jest twarda woda, istny dramat 

-
dusia
- Level 2

Jeśli szukacie odpowiedniego zmiękczacza wody, warto sprawdzić produkty firmy Immergas. Są naprawde wysokiej jakości, a do tego ekonomiczne i innowacyjne. Firma specjalizuje się w systemach grzewczych o działa na polskim rynku juz od 20 lat. Tu link do ich strony: https://www.immergas.pl/Produkty,7271/ZMIEKCZACZE_WODY_IMMERSOFT?dest=1.
- Vivaldi
- Forumowicz

Dzięki za porady
Przydadzą mi się 
Przydadzą mi się 
-
oksynka
- Forumowicz

-
Heron
- Forumowicz

A co sądzicie na temat czytania i stosowania różnych sposobów by wodę zmiękczyć? Ostatnio znalazłem taki blog http://bogorianum.pl/ i zastanawiam się czy pomysły tam opisane rzeczywiście okażą się skuteczne. Co sądzicie o takim podejściu do tematu? Chętnie posłucham Waszych doświadczeń 

-
ewelina8393
- Level 4

No u nas niestety woda jest dość twarda, dlatego uważam, że warto zainwestować w zmiękczacze wody aby lepiej się nam z niej korzystało. Dodatkowo będzie też to wszystko miało lepszy wpływ na środowisko. Zastanawiamy się tylko, jakie kupić te zmiękczacze i jakie będą najbardziej odpowiednie. Mamy kilka sklepów i chcemy wybrać ten najlepszy, aby wszystko działało jak najdłużej.
-
kozlowskiczeslaw1
- Forumowicz

mieszkając w mieście wodę miałem tragiczną. Musiałem zainwestować w dobry filtr do wody. Jeśli ktoś również ma podobny problem polecam zajrzeć na stronę technikawody.pl. Mają bardzo dobry sprzęt.
-
Olkka
- Forumowicz

Ja od jakiegoś czasu mam u siebie dzbanek filtrujący aquaphor i jestem z niego zadowolona. Znacznie poprawia smak wody i dobrze ją oczyszcza, więc zamiast gonić do sklepu po mineralną, co w obecnej sytuacji jest dość kłopotliwe, piję, oczyszczoną kranówę;)