Gdzie na depilację laserową w Gdańsku

Zdrowie i Uroda Forum: forum medyczne: zdrowie, choroby, uroda, lekarze, leki. Porady lekarskie, zdrowie, choroby, uroda, piękno.
Awatar użytkownika
miastowy
Level 1
Level 1

Gdzie na depilację laserową w Gdańsku

Postautor: miastowy » 21 sty 2016, 08:09

Zabieg nie dla mnie ale dla mojej narzeczonej. Zbliżają się walentynki tak wiec chciałbym podarować jej karnet na jedną okolicę Od razu uprzedzam. Nie . Nie obrazi się bo już rozmawialiśmy na ten temat i chce sobie kupić nowy depilator. Tak więc sobie pomyślałem,że może nie depilator ale coś lepszego? Na przykład laser? Czy ktoś może jest z tych okolic oraz może doradzić mi w jakim obecnie gabinecie maja nowoczesne skuteczne lasery oraz jaki jest mniej więcej koszt tego typu zabiegów?
Awatar użytkownika
saraa
Level 1
Level 1

Re: Gdzie na depilację laserową w Gdańsku

Postautor: saraa » 22 sty 2016, 07:15

Moim zdaniem fajny pomysł. Sama byłabym zadowolona jakby mój mi coś takiego podarował ( oczywiscie on sam się nie domyśli niestety....). W Gdańsku proponuję wybrać się na Marii Curie Skłodowskiej bo mają tam laser Palomar Vectus. Obecnie jest to najnowocześniejszy laser w Polsce. Klinika jest w budynku Polon Park ( nowoczesny budynek na rogu, na pewno rozpoznasz...).

Koszt zależy od okolicy. Ja płaciłam niecałe 8 stówek za pachy.
Awatar użytkownika
miastowy
Level 1
Level 1

Postautor: miastowy » 25 sty 2016, 07:08

W takim razie poproszę tutaj o jakiś kontakt. Postaram się do nich zadzwonić oraz zapytać się czy można tam wykupić na przykład karnety prezentowe aby podarować właśnie taki zabieg :) Rozumiem,że aby był efekt trzeba wybrać się tam na całą serię?
Wydaje mi się,że wiem gdzie to jest ( niemniej nie jest to moja okolica).
Awatar użytkownika
saraa
Level 1
Level 1

Postautor: saraa » 26 sty 2016, 07:08

Tak. Jeden zabieg nic nie da. Wprawdzie oslabi włoski ale aby cąłkowicie je usunąć to trzeba wybrać się na kilka.Spokojnie - jeśli kupuje się zabieg w pakiecie to można liczyć na zniżki. Jest taniej niż przy zakupie zabiegów każdego z osoba. Tutaj masz nr telefonu: http://clinicacosmetologica.pl/zabieg/l ... ar-vectus/ - jest również filmik gdzie możesz sobie obejrzeć jak wyglada zabieg.
Awatar użytkownika
sowbar81
Level 1
Level 1

Postautor: sowbar81 » 16 lis 2016, 10:30

Chodzi Wam o tego typu zabiegi? Pytam, ponieważ sama zawsze depilowałam się domowymi sposobami :)

Wróć do „Zdrowie i Uroda”