Gdzie na depilację laserową w Gdańsku
- miastowy
- Level 1

Gdzie na depilację laserową w Gdańsku
Zabieg nie dla mnie ale dla mojej narzeczonej. Zbliżają się walentynki tak wiec chciałbym podarować jej karnet na jedną okolicę Od razu uprzedzam. Nie . Nie obrazi się bo już rozmawialiśmy na ten temat i chce sobie kupić nowy depilator. Tak więc sobie pomyślałem,że może nie depilator ale coś lepszego? Na przykład laser? Czy ktoś może jest z tych okolic oraz może doradzić mi w jakim obecnie gabinecie maja nowoczesne skuteczne lasery oraz jaki jest mniej więcej koszt tego typu zabiegów?
- saraa
- Level 1

Re: Gdzie na depilację laserową w Gdańsku
Moim zdaniem fajny pomysł. Sama byłabym zadowolona jakby mój mi coś takiego podarował ( oczywiscie on sam się nie domyśli niestety....). W Gdańsku proponuję wybrać się na Marii Curie Skłodowskiej bo mają tam laser Palomar Vectus. Obecnie jest to najnowocześniejszy laser w Polsce. Klinika jest w budynku Polon Park ( nowoczesny budynek na rogu, na pewno rozpoznasz...).
Koszt zależy od okolicy. Ja płaciłam niecałe 8 stówek za pachy.
Koszt zależy od okolicy. Ja płaciłam niecałe 8 stówek za pachy.
- miastowy
- Level 1

W takim razie poproszę tutaj o jakiś kontakt. Postaram się do nich zadzwonić oraz zapytać się czy można tam wykupić na przykład karnety prezentowe aby podarować właśnie taki zabieg
Rozumiem,że aby był efekt trzeba wybrać się tam na całą serię?
Wydaje mi się,że wiem gdzie to jest ( niemniej nie jest to moja okolica).
Rozumiem,że aby był efekt trzeba wybrać się tam na całą serię?Wydaje mi się,że wiem gdzie to jest ( niemniej nie jest to moja okolica).
- saraa
- Level 1

Tak. Jeden zabieg nic nie da. Wprawdzie oslabi włoski ale aby cąłkowicie je usunąć to trzeba wybrać się na kilka.Spokojnie - jeśli kupuje się zabieg w pakiecie to można liczyć na zniżki. Jest taniej niż przy zakupie zabiegów każdego z osoba. Tutaj masz nr telefonu: http://clinicacosmetologica.pl/zabieg/l ... ar-vectus/ - jest również filmik gdzie możesz sobie obejrzeć jak wyglada zabieg.
- sowbar81
- Level 1

Chodzi Wam o tego typu zabiegi? Pytam, ponieważ sama zawsze depilowałam się domowymi sposobami