Hej,
czy wiecie gdzie najlepiej kupić wózek inwalidzki? Niestety w mojej rodzinie zaszła taka potrzeba a nie mamy w tym doświadczenia
Wózek inwalidzki
-
- Forumowicz
-
- Forumowicz
Re: Wózek inwalidzki
Cześć Łukasz,
mam nadzieje, że to nic poważnego. Ostatnio też się zajmowałem tym tematem. Dziadek niestety potrzebował takiej pomocy. Wszystko zależy od budżetu oraz od tego co jest potrzebne. Generalnie polecam kupować to w internecie bo jest zwyczajnie taniej. Sprawdź sobie ten sklep medyczny internetowy i powinno cos sie znalezc
mam nadzieje, że to nic poważnego. Ostatnio też się zajmowałem tym tematem. Dziadek niestety potrzebował takiej pomocy. Wszystko zależy od budżetu oraz od tego co jest potrzebne. Generalnie polecam kupować to w internecie bo jest zwyczajnie taniej. Sprawdź sobie ten sklep medyczny internetowy i powinno cos sie znalezc
-
- Forumowicz
Jeżeli chodzi o wózki inwalidzkie to ciekawą ofertę ma Orto-sklep polecam odwiedzić ich stronę
-
- Forumowicz
Niestety nigdy nie wiadomo co się takiego wydarzy i nagle trzeba będzie na przykład własnie załatwić wózek inwalidzki. Jak coś to dowiedzcie się czy możecie dostać dofinansowanie. A co do sklepu to w https://tanisklepmedyczny.pl/ można taki kupić niedrogo.