mleko bebilon
-
- Forumowicz
mleko bebilon
Gdzie najlepsze ceny na mleko bebilon AR? Mam niedaleko domu aptekę DOZ i tam za puszkę płaciłam 32 zł wydaje mi się, że to spoko cena?
-
- Level 1
Re: mleko bebilon
Pytanie tylko, które mleko jest realnie najlepsze? Ja ostatnio czytałam opinie o mleku nan i jestem pod wrażeniem tego, jak wiele osób pozytywnie wypowiada się na jego temat. Jeśli szukacie czegoś idealnego dla swojego malucha, to może być to dla Was odpowiednim wyborem.
-
- Forumowicz
Zdecydowanie cena jest dobra, a wiem co mówię, bo sprawdziłam naprawdę wiele aptek i sklepów
Też kupujemy Bebilon właśnie w DOZie.

-
- Forumowicz
zaczęłam kupować w DOZie ten bebilon i od tamtej pory przerzuciłam się już całkowicie na zakupy stacjonarne. Nie muszę się martwić czy mi na pewno paczka dojdzie
-
- Forumowicz
Jak szukacie mleka dla swojego maluszka w rozsądnej cenie to polecam przede wszystkim to miejsce, które wynalazłam nie tak dawno temu - https://erli.pl . Ja kupuję tu już teraz prawie wszystko. Ceny mają extra i jakość produktów też.
-
- Forumowicz
Zastanawiałam się nad tym mlekiem ale jednak zdecydowałam się na nan 1, ponieważ mleko nan 1 opinie bardziej do mnie przemawiały. Wiele mam pisało o nich w samych superlatywach, a jednak wolałam się zasugerować od osób które karmiły takim mlekiem swoje dzieci. Po czasie mogę stwierdzić, że był to bardzo dobry wybór z którego jestem bardzo zadowolona.
-
- Forumowicz
Wydaje mi się, że cena jest niezła, ale rzadko kupuję sztuczne mleko.