Choroba lokomocyjna u dziecka
-
- Level 1
Choroba lokomocyjna u dziecka
Wiecie jak ją wyleczyć? Córka bardzo źle znosi jazdę busem lub autokarem.
-
- Forumowicz
Re: Choroba lokomocyjna u dziecka
U nas pomagały tylko leki i trwało to tak do 13 roku życia. Od zeszłego roku syn jeździ na zajęcia takim busem z Włocławka i twierdzi, że o chorobie już nie pamięta, więc był może i Twoja córka z tego wyrośnie 

-
- Forumowicz
Choroba lokomocyjna niestety jest dość częstą przypadłością u dzieci, ale można stosunkowo łatwo walczyć z jej objawami. Na rynku można znaleźć kropelki Imbifem - https://imbifem.pl/. Są one na bazie imbiru i skutecznie zwalczają uczucie mdłości. Można je połączyć z wodą mineralną w butelce i w razie mdłości dziecko może się jej napić żeby poczuć szybką ulgę.
- Piratt
- Forumowicz
Wiele osób zmaga się z chorobą lokomocyjną, niestety ja również przez to przechodziłam. Najlepiej będzie jeśli zasięgniesz wiedzy z różnych artykułów Odkrywcy Świata. Jeśli nurtują mnie jakieś pytania to zazwyczaj szukam odpowiedzi na tym właśnie portalu, jest bardzo pomocny. 

-
- Forumowicz
Mojemu dziecku na chorobę lokomocyjną pomagają te tabletki https://www.doz.pl/apteka/p130341-DOZ_P ... owy_10_szt. szybko działają, zmniejzają nudności skutecznie
-
- Forumowicz
U nas pomogła jazada na przednim siedzeniu, bo jak córka siedzi z tyłu to już jest cięzko.
-
- Forumowicz
Hej, mam pytanie ostatnio zauważyłam że jak tylko syn wsiada do samochodu i ujedziemy z pięć minut to od razu zavzyna go boleć głowa, jeszcze nie wymiotował ale źle się czuje, czy to też objaw lokomocji?