Firmy zajmujące się modelowaniem?

ON-LINE ZONE
Leofric
Forumowicz
Forumowicz

Firmy zajmujące się modelowaniem?

Postautor: Leofric » 16 paź 2019, 11:00

Witam wszystkich,

Mam takie może dziwne pytanie. Ale zastanawiam się nad stworzeniem własnego produktu i usłyszałem coś na temat modelowania. Czy są tu jakieś osoby, które posiadają wiedzę albo mogą polecić kogoś kto się tym zajmuje? Z góry bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
IT_guy
Forumowicz
Forumowicz

Re: Firmy zajmujące się modelowaniem?

Postautor: IT_guy » 16 paź 2019, 11:05

Witam!

Bardzo dobrze przeczytałeś. Modelowanie to jeden z najważniejszych etapów podczas tworzenia nowego produktu. Pozwala on nie tylko na sprawdzenie czy całość naszej konstrukcji będzie działać jak zakładaliśmy, ale również pomaga nam wybrać materiały do naszego produktu. Wybór odpowiednich materiałów to kluczowa rzecz! Dobrze dobrane materiały mogą nam zaoszczędzić bardzo dużo pieniędzy i chyba co jest jeszcze ważniejsze dużo kłopotu. Jeżeli chodzi o polecenie firmy, która się tym zajmuje to z ręką na sercu mogę polecić firmę Amc Tech w swojej ofercie mają własnie modelowanie, ale i nie tylko zajmują się mechaniką, elektroniką mają nawet działy odpowiedzialne za projektowanie oprogramowania. Więc nie dość, że jest to profesjonalna firma, która posiada kompleksowe podejście to w ich szeregach znajduję się ponad 100 specjalistów, którzy są gotowi do działania w każdych gałęziach przemysłu.
Awatar użytkownika
alaina.moen
Forumowicz
Forumowicz

Re: Firmy zajmujące się modelowaniem?

Postautor: alaina.moen » 16 paź 2019, 11:24

Czy warto korzystać z modelowania?

Wróć do „ON-LINE ZONE”