Pomysł na prezent dla dziecka

Dyskusje, Rozrywka
Onik
Forumowicz
Forumowicz

Re: Pomysł na prezent dla dziecka

Postautor: Onik » 22 lis 2020, 11:51

Moje dzieci czekają teraz na tylko jeden prezent - kolejne zabawki Super Zings. Mają już pokaźną kolekcję, ale nowych figurek nigdy dość :) Jeśli wasze dzieciaki też szaleją na tym punkcie, to polecam sklep https://neduo.pl/super-zings mają bardzo duży wybór i fajne ceny
Kazimierz12
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Kazimierz12 » 23 lis 2020, 14:52

Tak jak każe dziecko, kiedy zbliża się okres świąteczny to oczekują na prezenty od Mikołaja. Ja czekam do najbliższego piątku na promocje związane z Back Friday. Mój syn upatrzył sobie modele stadionów piłkarskich https://www.sklep.habarri.pl/stadiony-pilkarskie. Uważam, że będzie to świetny i kreatywny prezent. U mnie problem z głowy. W ogóle fajny to sklep z różnymi ciekawymi rzeczami dla dzieci.
Iris
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Iris » 07 gru 2020, 01:02

Super wybór zabawek macie online pod tym adresem https://www.forkids.pl/zabawki Mają książki, puzzle, gry, klocki, kolejki czy zabawki interaktywne, także dla każdego dziecka coś ciekawego tu znajdziecie. Dodam, że sklep ma rozsądne ceny i szybko realizuje zamówienia.
rafon
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: rafon » 07 gru 2020, 13:23

Moim zdaniem doskonały pomysł na prezent może stanowić interaktywny zegarek Garmin Vivofit JR 3 The Little Mermaid. Wygląda on bardzo oryginalnie i wyróżnia się wieloma ciekawymi funkcjami, które Twój maluch z pewnością doceni. Dzięki niemu będzie mógł odkrywać świat i uczyć się poprzez zabawę. Urządzenie to oferuje aplikacje zapewniające rozrywkę na długie godziny. Warto dodać, że można go łączyć z innymi produktami za pośrednictwem Garmin Connect.
boconner
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: boconner » 07 gru 2020, 17:50

Dla dziewczynki zawsze można kupić jakąś lalkę.
edison.parisian
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: edison.parisian » 08 gru 2020, 10:47

Lalki to swego rodzaju symbol beztroskiego dzieciństwa. Zabawa nimi jest jednak znacznie ciekawsza, jeśli mają gdzie mieszkać. Wszelkiego rodzaju akcesoria, takie jak ubranka, pojazdy czy domek dla lalek stwarzają szersze pole do wyobraźni, dlatego warto powiększyć o nie kolekcję zabawek. Może być spełnieniem marzeń każdej dziewczynki. Nie musi mieć czterech sypialni i dwóch łazienek oraz pełnego wyposażenia. Możemy dobrać odpowiedni model do własnych możliwości finansowych i wielkości dziecięcego pokoju, a przy tym sprawić ogromną radość córce.
jjusti18
Level 3
Level 3

Postautor: jjusti18 » 08 gru 2020, 18:59

Według mnie ciekawą opcją na prezent również może być hulajnoga scoot and ride . Taka hulajnoga wiąże się z wieloma możliwościami. Najważniejsze jest to, że dziecko poprzez nią może aktywnie spędzać czas na powietrzu, a nie tylko siedząc przykładowo przy komputerze. Dlatego uważam, że taki prezent byłby trafny.
paula34
Level 1
Level 1

Postautor: paula34 » 11 gru 2020, 13:28

Suche baseny z piłeczkami to doskonała propozycja bezpiecznej zabawki nawet dla najmniejszych dzieci. Taki suchy basen od https://minibe.pl pozwala na zabawę nawet kilku maluchów jednocześnie.
AinEingarp
Level 3
Level 3

Postautor: AinEingarp » 11 gru 2020, 14:00

Gry planszowe to dobry pomysł. Teraz przeżywają swój renesans.
witek250
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: witek250 » 16 gru 2020, 21:31

supec
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: supec » 17 gru 2020, 10:18

zdecydowanie zabawki, inne prezenty są średnie według mnie
raegar
Level 1
Level 1

Postautor: raegar » 18 gru 2020, 11:39

Moim skromnym zdaniem, jeżeli chodzi o prezent to bardzo dobrym pomysłem są książki. W mojej opinii internetowa księgarnia spod tego linka: https://www.taniaksiazka.pl/wampir-z-wa ... 54423.html jest naprawdę świetna. Mają przeogromny zakres asortymentu, więc z pewnością znajdziecie dla siebie to, czego aktualnie potrzebujecie. Polecam.
mMag
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: mMag » 18 gru 2020, 23:13

Ja bardzo nie lubię powielać pomysłów, a w święta Bożego Narodzenia o to nie trudno ;) Mina dziecka, które rozpakowało właśnie powtórkowy prezent, jest bezcenna. Trochę jeszcze mamy dni do gwiazdki, więc można znaleźć czas stworzenie czegoś unikalnego, czegoś pracą własnych rąk. Jest wiele tutoriali i blogów poświęconych tzw diy, czyli handmade. Bardzo efektownie wyglądają lalki szmacianki albo małe myszki w pudełeczkach, coś na wzór maileg czy Tildy, czyli duńskich szmacianek za horendalne pieniądze. Wykroje można znaleźć w internecie na różnych blogach lub na forach rękodzielniczych. Potrzebne będą też tkaniny bawełniane - mogą być ścinki tkanin oraz wypełnienie i materiały dekoracyjne. Fajne, przyjemne i pożyteczne zajecie :)
ustanton
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: ustanton » 19 gru 2020, 12:27

Zawsze dobrze sprawdzają się zabawki, zwłaszcza jeśli będą dopasowane do zainteresowań dziecka.
felicja44
Level 1
Level 1

Postautor: felicja44 » 21 gru 2020, 15:34

Dla dziecka mojej siostry ja zamówiłam szumiącego misia który pomaga dziecku zasypiać emitując różowy szum, tutaj https://whisbear.com/pl/blog/blizej-biz ... -zasypiac/ możecie na ich temat więcej poczytać. Wiedziałam że maluch ma problemy z zasypianiem więc na pewno się jej to przyda.

Wróć do „Dyskusje, Rozrywka”