Co sądzicie na temat Visty?

Windows: opinie, problemy, rozwiązania: Windows 7, Windows XP, Windows Vista, Windows 8
Awatar użytkownika
RuseK
Level 1
Level 1
Posty: 362
Rejestracja: 16 lut 2009, 21:39
Lokalizacja: biorą sie dzieci?
Kontaktowanie:

Co sądzicie na temat Visty?

Postautor: RuseK » 16 lut 2009, 22:53

Ja aktualnie posiadam Viste i nie narzekam nic mi sie nie tnie i wszysko ok no co prawda nie idzie kazda starsza gierka no ale co tu poradzic..

Awatar użytkownika
Eddy
Level 1
Level 1
Posty: 278
Rejestracja: 16 lut 2009, 20:19
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Postautor: Eddy » 16 lut 2009, 23:56

ja sie nawet nie wypowiadam, bo wg. mnie to żal klawiatury na Viste ;)
Awatar użytkownika
Kamilmu6
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 18 lut 2009, 10:27
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Postautor: Kamilmu6 » 20 lut 2009, 13:26

Co do visty to ma ona bardzo ladny design ale podzespoly do d***.Powinni zrobic system na ulepszonych podzespolach Xp i designie Visty.
Awatar użytkownika
Adam1609
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 24
Rejestracja: 16 lut 2009, 20:18
Lokalizacja: Janów Lubelski
Kontaktowanie:

Postautor: Adam1609 » 20 lut 2009, 14:03

Miałem okazję pobawić się tym systemem... Wiem jedno - za nic w świecie nie oddam swojego XP...
Awatar użytkownika
RuseK
Level 1
Level 1
Posty: 362
Rejestracja: 16 lut 2009, 21:39
Lokalizacja: biorą sie dzieci?
Kontaktowanie:

Postautor: RuseK » 20 lut 2009, 16:07

Kamilmu6 pisze:Co do visty to ma ona bardzo ladny design ale podzespoly do d***.Powinni zrobic system na ulepszonych podzespolach Xp i designie Visty.


Jest juz coś takiego.. :P jak chcesz wiedziec o tym wiecej to Pogadaj z Ghostem :P
Futrzak
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 31
Rejestracja: 27 lut 2009, 21:09

Postautor: Futrzak » 27 lut 2009, 21:24

pierwszy miesiąc nawet mi się podobała...
potem zaczęły mnie lekko wkurzać te wszystkie dodatki przez które system włączał mi się nawet 5min
teraz to ja to ******* ****** bym ******* i kupił iMac'a (gdybym miał dużo $)
Awatar użytkownika
Fmas
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 9
Rejestracja: 16 sty 2010, 17:30
Lokalizacja: Lublin
Kontaktowanie:

Postautor: Fmas » 28 sty 2010, 14:48

Mi tam vista się nie podoba bo te pierwsze wersje są do bani. Siostra mam na swoim Hp ale po kilku serwice pakach i aktualizacjach da się pracować na niej.
Awatar użytkownika
Eddy
Level 1
Level 1
Posty: 278
Rejestracja: 16 lut 2009, 20:19
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Postautor: Eddy » 30 sty 2010, 11:59

Po współpracy z Vistą od lipca ubiegłego roku stwierdzam, że nadal boryka się z kompatybilnością co jest wg. mnie najbardziej wkurzającą sprawą... po drugie UAC - Program prosi o pozwolenie itd. itp. każdy to zna. Nie jest źle moja Vista pożera mniej niż 1gb ramu ;)
Awatar użytkownika
Fmas
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 9
Rejestracja: 16 sty 2010, 17:30
Lokalizacja: Lublin
Kontaktowanie:

Postautor: Fmas » 30 sty 2010, 13:22

To jest już sukces :D

na przyszłość staraj się unikać takich postów //Eddy
Ostatnio zmieniony 01 lut 2010, 23:01 przez Fmas, łącznie zmieniany 1 raz.


Wróć do „Windows”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość