forum dyskusyjne - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe,forum ogólnotematyczne,forum zarabianie,forum nieruchomości,forum samochodowe,forum sportowe,forum zdrowie
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na:
Zakup reklamy / subskrypcji
REKLAMA / SUBSKRYPCJA
20 adresów URL lub reklam - 25zł
50 adresów URL lub reklam - 40zł
500 adresów URL lub reklam - 90zł
Kwotę za wybrany pakiet należy przelać na konto bankowe, a potwierdzenie wpłaty przesłać emailem podając login lub loginy, na które należy rozdzielić powyższą subskrypcję.
forumdyskusyjne.net
Numer konta: 21 1020 5402 0000 0802 0235 5808
Email: reklama@forumdyskusyjne.net
Telefon kontaktowy: 696 170 317
Tak jak w temacie nie wiem nieznam sie na tym zabardzo ale nie mam jakiejs tam wyczynowej dechy ale jak zrobi sie roche Cieplej zaczne uczyc sie trickow
Pokaz deche od spodu to Ci powiem jak duzo cwiczyles tricki ;D xDD
Ja tam w temtym roku się uczylem duuuzo to juz moja 2 decha i lepiej jej nie bede pokazywac... dadam ze pirwsza decha w 2 czesciach wylądowala w koszu xD
Ja mam pytanie odnośnie wakeboardu. Jak jeździ się na desce to początek nie wydaje się trudny. Znajomy mnie wyciągał w tym roku nad jakąś wodę. Poczytałem sobie trochę i nie wydaje się to nie do przeskoczenia. Znalazłem też fajną stronkę ze spotami w okolicy https://www.wheretowake.com/pl/lokalizacje/pl/krakow/ jakby ktoś już był ogarnięty w temacie to z chęcią się dowiem co i jak.
Ja własnie też chcę zabrać się trochę bardziej profesjonalnie do jazdy na desce. Jakoś tam już sobie radzę, ale dechę mam od kumpla. Znalazłem Skateshop w Krakowie Skateordie i w nim decki. Jeździcie na którymś? Jeśli tak to napiszcie kilka słów czy są git czy nie.