Rehabilitacja
-
- Forumowicz
Rehabilitacja
Przez ten cały koronowirus niestety moje dolegliwości bólowe nasiliły się. Nie miałem odpowiedniej rehabilitacji. Jednak w sieci nalazłem bardzo fajny sklep ze sprzętem nie tylko do rehabilitacji ale również do masażu kamerton. Ceny naprawdę są bardzo atrakcyjne. Dostawa również bardzo szybka. A wy co sądzicie o zmawianiu produktów przez sklep internetowy. Jak dla mnie jest to idealne rozwiązanie.
-
- Forumowicz
Re: Rehabilitacja
Bardzo współczuję. Szkoda, że nie napisałeś z jakiego miasta jesteś. Ja regularnie chodzę na masaże lecznicze do kliniki www.naszaklinika.com.pl w Ożarowie Mazowieckim. W domu także staram się regularnie ćwiczyć i rozciągać. Moje plecy są teraz wyraźnie mocniejsze, a ból doskwiera mi coraz rzadziej.
-
- Forumowicz
siemka
witam 

-
- Forumowicz
Jeśli chodzi o rehabilitację w Warszawie, to ja bym Ci chętnie poradziła w klinice FIMEDICA. Generalnie można skorzystać z osteopatii post covidowej. Taka osteopatia może zminimalizować bądź wyeliminować takie objawy jak np. napady duszności i uciski w klatce piersiowej, dolegliwości psychosomatyczne, wynikające ze stresu po przebytej chorobie, migreny, bóle stawów i mięśni itp.
-
- Level 1
Tak naprawdę ja sama nie wiem, jak się rehabilitować i co robić, ale z racji moich problemów ze ścięgnami, zaczęłam już tutaj https://www.modelmed.pl/chirurgia-reki/ ... -sciegien/ czytać, jak mogę sobie pomóc. I dlatego sprawdzam dr Matuszewskiego. Jest tam głównym lekarzem, uczy młodą kadrę i wiem, że pacjenci mają do niego naprawdę spore zaufanie, a na tym mi zależy.
-
- Forumowicz
rehabilitacja ,temat rzeka ,,ale najważniejsze to wierzyć samemu że ćwiczenia i jakakolwiek rehabilitacja ma pomóc i pomoże,,,