Kontuzje

Sport Forum: najświeższe wiadomości, imprezy sportowe, relacje, wyniki, tabele, zdjęcia, wideo, sportowcy, strefy kibica, ćwiczenia, odżywianie.
Rainyis
Forumowicz
Forumowicz

Kontuzje

Postautor: Rainyis » 20 mar 2019, 09:47

Jak to mówią: sport to zdrowie! Stracone... Także do rzeczy: jakie kontuzje Wam się przytrafiły???
Ja miałem już skręconą kostkę i zerwane więzadło w kolanie. O drobnych naciągnięciach, zwichnięciach czy uderzeniach w głowę nawet nie mam co wspominać. Na szczęście z pomocą profesjonalnych akcesoriów medycznych od https://yellowsport.pl/ za każdym razem udawało mi się wrócić do pełnej sprawności i uprawiania sportu! Wniosek: jestem chorobliwie uzależniony od aktywności fizycznej i żadna lekka kontuzja mnie nie powstrzyma!!!
WikaCenter
Forumowicz
Forumowicz

Re: Kontuzje

Postautor: WikaCenter » 27 mar 2019, 15:15

Ja z każdą kontuzją idę do Wielkopolskiego Centrum Terapii Naturalnych w Poznaniu - mają tam cały sztab profesjonalnych fizjoterapeutów, którzy leczą sportowców z całej Polski :) Tam się mną zajmują bezbłędnie! Łapcie namiary, jak chcecie: Fizjoterapia Poznań
Awatar użytkownika
AntoniuszGie
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: AntoniuszGie » 12 kwie 2019, 02:04

Naderwałem ostatnio przywodziciela :/ rozlał mi się siniak. Prześwietlenie nic nadzwyczajnego nie wykazało i jestem pod opieką fizjoterapeuty. Czy komuś zdarzyła się podobna kontuzja?
Kamilka75
Level 2
Level 2

Postautor: Kamilka75 » 14 sie 2019, 15:47

Kiedyś próbowałam na siłę schudnąć i wiecie co? Okazało się, że tylko sobie złamałam nadgarstek, za mocno wysilając się na siłowni. Dlatego teraz inaczej podchodzę do tego. Staram się chudnąć, odpowiednio jedząc, ale myślę również o specjalistycznym suplemencie, coś tego rodzaju https://opinie-konsumentow.pl/diet-lite ... chudzanie/ . A z ćwiczeniami baaardzo uważam.
Tymcio99
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Tymcio99 » 15 sie 2019, 22:19

Z najgorszych to zwichnięcie kostki, długo się goiło i czasem się boję o tę stopę.
koja
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: koja » 30 sie 2019, 15:34

Ja też uwielbiam sport i na szczęście nie zaliczyłam jeszcze poważniejszej kontuzji. Jeśli coś to tylko na skórze, otarcia, odciski mi się zdarzają. Ale mam na to sprawdzony sposób, krem Afterworkout polecony przez kolegę z siłowni. Błyskawicznie naprawia skórę, działa jak opatrunek i do tego skład sama natura, masło shea, olejek herbaciany i inne "naprawiacze" :)
Justyna Bara
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Justyna Bara » 12 wrz 2019, 14:46

Z kontuzją najlepiej udać się prywatnie do którejś z fachowych klinik rehabilitacyjnych, wtedy wszystko pójdzie szybko i bez kolejek. U nas w Krakowie polecam sieć klinik, które można znaleźć pod adresem rehabilitacje.org Pracują tam wysokiej klasy specjaliści warci każdej wydanej na nich złotówki. Z kontuzją nie poszłabym do nikogo innego.

Wróć do „Sport”