Kontuzje
-
- Forumowicz
Kontuzje
Jak to mówią: sport to zdrowie! Stracone... Także do rzeczy: jakie kontuzje Wam się przytrafiły???
Ja miałem już skręconą kostkę i zerwane więzadło w kolanie. O drobnych naciągnięciach, zwichnięciach czy uderzeniach w głowę nawet nie mam co wspominać. Na szczęście z pomocą profesjonalnych akcesoriów medycznych od https://yellowsport.pl/ za każdym razem udawało mi się wrócić do pełnej sprawności i uprawiania sportu! Wniosek: jestem chorobliwie uzależniony od aktywności fizycznej i żadna lekka kontuzja mnie nie powstrzyma!!!
Ja miałem już skręconą kostkę i zerwane więzadło w kolanie. O drobnych naciągnięciach, zwichnięciach czy uderzeniach w głowę nawet nie mam co wspominać. Na szczęście z pomocą profesjonalnych akcesoriów medycznych od https://yellowsport.pl/ za każdym razem udawało mi się wrócić do pełnej sprawności i uprawiania sportu! Wniosek: jestem chorobliwie uzależniony od aktywności fizycznej i żadna lekka kontuzja mnie nie powstrzyma!!!
-
- Forumowicz
Re: Kontuzje
Ja z każdą kontuzją idę do Wielkopolskiego Centrum Terapii Naturalnych w Poznaniu - mają tam cały sztab profesjonalnych fizjoterapeutów, którzy leczą sportowców z całej Polski
Tam się mną zajmują bezbłędnie! Łapcie namiary, jak chcecie: Fizjoterapia Poznań

- AntoniuszGie
- Forumowicz
Naderwałem ostatnio przywodziciela
rozlał mi się siniak. Prześwietlenie nic nadzwyczajnego nie wykazało i jestem pod opieką fizjoterapeuty. Czy komuś zdarzyła się podobna kontuzja?

-
- Level 2
Kiedyś próbowałam na siłę schudnąć i wiecie co? Okazało się, że tylko sobie złamałam nadgarstek, za mocno wysilając się na siłowni. Dlatego teraz inaczej podchodzę do tego. Staram się chudnąć, odpowiednio jedząc, ale myślę również o specjalistycznym suplemencie, coś tego rodzaju https://opinie-konsumentow.pl/diet-lite ... chudzanie/ . A z ćwiczeniami baaardzo uważam.
-
- Forumowicz
Z najgorszych to zwichnięcie kostki, długo się goiło i czasem się boję o tę stopę.
-
- Forumowicz
Ja też uwielbiam sport i na szczęście nie zaliczyłam jeszcze poważniejszej kontuzji. Jeśli coś to tylko na skórze, otarcia, odciski mi się zdarzają. Ale mam na to sprawdzony sposób, krem Afterworkout polecony przez kolegę z siłowni. Błyskawicznie naprawia skórę, działa jak opatrunek i do tego skład sama natura, masło shea, olejek herbaciany i inne "naprawiacze" 

-
- Forumowicz
Z kontuzją najlepiej udać się prywatnie do którejś z fachowych klinik rehabilitacyjnych, wtedy wszystko pójdzie szybko i bez kolejek. U nas w Krakowie polecam sieć klinik, które można znaleźć pod adresem rehabilitacje.org Pracują tam wysokiej klasy specjaliści warci każdej wydanej na nich złotówki. Z kontuzją nie poszłabym do nikogo innego.