Koktajle białkowe a sport
-
- Forumowicz
Koktajle białkowe a sport
Czy ktoś z Was stosuje koktajle białkowe? Daje to coś? Sami robicie czy stawiacie na jakieś gotowe produkty?
-
- Forumowicz
Re: Koktajle białkowe a sport
Jak trenujesz to jest to dobra sprawa, białko to budulec, szybciej regenerujesz i budujesz muskuły.
Ja nie mam czasu na robienie samemu, stawiam na gotowca i uważam, ze w cale gorsze to nie jest.
Ja nie mam czasu na robienie samemu, stawiam na gotowca i uważam, ze w cale gorsze to nie jest.
-
- Forumowicz
hardkorowystahu pisze:Jak trenujesz to jest to dobra sprawa, białko to budulec, szybciej regenerujesz i budujesz muskuły.
Dzięki, to właśnie chciałem wiedzieć czy takie gotowce się sprawdzą. A masz jakieś sprawdzone produkty? Bo pewnie od jakości konkretnego wyrobu też wiele zależy, byleby to nie był sam cukier, ale jednak coś odżywczego.
-
- Forumowicz
dziongol pisze:hardkorowystahu pisze:Jak trenujesz to jest to dobra sprawa, białko to budulec, szybciej regenerujesz i budujesz muskuły.
Dzięki, to właśnie chciałem wiedzieć czy takie gotowce się sprawdzą. A masz jakieś sprawdzone produkty? Bo pewnie od jakości konkretnego wyrobu też wiele zależy, byleby to nie był sam cukier, ale jednak coś odżywczego.
Ja kupuję od jakiegoś czasu koktajle Chiashake, bo mojej żonie też smakują i w sumie razem je wcinamy ;-) Wybór smaków jest naprawdę spory i da się to jeść
-
- Forumowicz
Dzięki bardzo, w takim razie chyba też spróbuję ;-)