Wyłączanie adblue

Grig
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 106
Rejestracja: 20 gru 2017, 10:55
Kontaktowanie:

Wyłączanie adblue

Postautor: Grig » 06 lut 2018, 14:56

Jeżeli interesuję cię wyłączenie adblue. Chciałbyś zainstalować u siebie emulator Adblue - zapraszamy do kontaktu i sprawdzenia oferty

drzewiasty
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 70
Rejestracja: 05 lip 2018, 14:26
Lokalizacja: Tarnów
Kontaktowanie:

Re: Wyłączanie adblue

Postautor: drzewiasty » 13 wrz 2018, 16:04

To wszystkie nowe auta, nawet osobowe mają AdBlue? :/
motochlopak
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 30
Rejestracja: 16 paź 2018, 11:38

Re: Wyłączanie adblue

Postautor: motochlopak » 25 paź 2018, 13:26

raczej nie wszystkie. My oferujemy wynajem samochodów dostawczych w Krakowie i niektóre dostawczaki na wynajem mają AdBlue, a niektóre samochody dostawcze wynajem Kraków nie mają zamontowanego systemu AdBlue. :)


Wróć do „ogłoszenia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość