W co inwestować
-
- Level 2
Re: W co inwestować
Skoro jesteśmy w takim temacie to powiem Wam, że w pierwszej kolejności warto po prostu się rozeznać. Tematyka inwestowania jest bardzo złożona. Jeżeli mógłbym coś podpowiedzieć to najlepiej korzystać ze sprawdzonych źródeł z informacjami. Dla mnie zdecydowanie takim źródłem jest strona https://www.casfera.pl/ To specjalny blog, który zawiera wpisy z dziedzin takich jak finanse czy inwestycje. Osobiście zaglądam tam regularnie. Mam nadzieję, że komuś z Was te informacje się przydadzą.
-
- Forumowicz
Wszelkie surowce i kryptowaluty, to dobra inwestycja. Moim zdaniem warto przede wszystkim zerknąć sobie na system XTB i tam zacząć działać jest sporo możliwości. Mozna też na start zacząć z demem i potem dopiero wpłacić niewielki depozyt jak ktos nie jest pewny
-
- Forumowicz
Jeśli prowadzicie biznes, to na pewno warto zainwestować w nowoczesne i innowacyjne rozwiązania. Sama planuję rozkręcić swoją firmę, dlatego rozglądam się za dostępnymi opcjami w sieci i porównuję je ze sobą. Na pewno wartą zainteresowania usługą jest przetwarzanie w chmurze oferowane przez https://cloudferro.com/ Jestem ciekawa, czy ktoś z was podjął z nimi współpracę? Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat?
-
- Level 1
Prywatnie i jeżeli myślimy o długich terminach, to mimo wszystko polecam nieruchomości. Jako firma to już zależy od specyfiki i etapu rozwoju firmy. Na początku na pewno w zwiększenie efektywności i jakośći. Później można myśleć o ekspansji.
-
- Forumowicz
Na stronie biura nieruchomości www.maxon.pl na pewno znajdziecie coś interesującego.
-
- Forumowicz
Czasy mamy dość niepewne, ostatnio zastanawiałam się nad tym jak zacząć inwestować i przede wszystkim w co. Mój znajomy od dłuższego czasu inwestuje w kryptowaluty ale ja chcę na początku przyswoić sobie wiedzę teoretyczną. Boję się, że utopię pieniądze.
-
- Level 1
Od niedawna zacząłem interesować się obligacjami i znalazłem świetny kalkulator detalicznych obligacji skarbowych, mianowicie https://kalkulatorobligacji.pl/. Warto sprawdzić.
-
- Forumowicz
może faktycznie to dobry pomysł ale jak zacząć?
-
- Forumowicz
Ja zacząłem od odkładania na ppk, to najprostszy sposób i jak pokazuje rok z programem zyski tam były duże, wahały się od 80% do 122% a to jest naprawdę imponujący wynik
Wróć do „Dyskusje o inwestycjach”