coworking warszawa

Wszystko na temat zarabiania
zmarakz
Forumowicz
Forumowicz

coworking warszawa

Postautor: zmarakz » 21 gru 2016, 11:43

Witam, od jakiegoś czasu rozkręcam własny biznes. W pewnym momencie miałem już dość pracy w domu i spotkań z klientami w kawiarniach. Znajomi podsunęli mi pomysł. Coworking. Długo się zastanawiałem, nie byłem przekonany do tego pomysłu. Od jakiegoś miesiąc korzystam z przestrzeni do coworking w warszawie https://cowork.com.pl/ i moje pierwsze wrażenia są świetne. Nie spodziewałem się, że może to może być tak wygodne. Wszystkie potrzebne narzędzia biurowe masz pod ręką. Dodatkowo masz jakiś kontakt z innymi ludźmi i nie musisz siedzieć sam w pokoju po kilka godzin. Świetna sprawa. Ktoś z was ma jakieś doświadczeni odnośnie coworkingu?
FantasticStudio
Forumowicz
Forumowicz

Re: coworking warszawa

Postautor: FantasticStudio » 03 lut 2017, 14:03

Hej!

Jeśli szukacie coworkingu w Warszawie to zapraszamy do Fantastic Studio. Mieścimy się na pl. Hallera w Warszawie, co oznacza że stanowimy połączenie spokoju przedmieści Warszawy z b. dobrym dojazdem do Centrum (10 min. pieszo lub 2 stacje tramwajem znajduje się Dw. Wileński - Końcowa stacja II linii metra). W swojej ofercie mamy dla Was: Biurka Open-Space, Mikrobiura (Jedno z nich zwalnia się 1.03.2017r), Salkę konferencyjną, wirtualne biuro i gabinet do wynajęcia na godziny. Więcej informacji znajdziecie na naszej stronie interentowej

Źyczymy udanego weekendu!!
Zespół Fantastic Studio
Awatar użytkownika
ferstek
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: ferstek » 02 kwie 2017, 09:05

A ja lubię to, że mam możliwość pracy z dowolnego miejsca, nie przeszkadza mi brak współpracowników. Wręcz przeciwnie, cieszy mnie swoboda i spokój. Mimo to współpracuję z firmą http://www.omnioffice.pl/ która oferuje cooworking. Korzystam jednak z ich innej oferty - biura wirtualnego. Prestiżowy adres do korespondencji (biurowiec klasy A przy ulicy Marszałkowskiej w Warszawie) jest dla mnie pomocą w szukaniu klientów. Jest możliwość wynajmu sali konferencyjnej do spotkań biznesowych (pod tym samym adresem). Jestem zwolennikiem takiego rozwiązania, rzeczywiście profesjonalna sala konferencyjna to lepsze miejsce na spotkanie z klientem niż kawiarnia. Oczywiście jeśli ktoś lubi pracę wśród innych ludzi, jak najbardziej mogę polecić cooworking. Dla mnie jednak praca, jak to napisałeś, zmarakz, "po kilka godzin sam w pokoju", jest świetnym rozwiązaniem i pozwala znacznie zwiększyć wydajność.
Awatar użytkownika
thump
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: thump » 07 kwie 2017, 15:38

Chociaż ja osobiście nie korzystam z coworkingu, ale mam znajomych, którzy bardzo sobie chwalą ten sposób prowadzenia firmy. Ja sam korzystam jedynie z części usług oferowanych przez firmy zajmujące się tym profesjonalnie, tzn. adres wirtualny z: http://cowork.com.pl/wirtualne-biuro/. Polega to na tym, że moja firma jest zarejestrowana na adres lokalu będący własnością tego przedsiębiorstwa i w moim imieniu odbierają korespondencję, maile, umowy, prowadzą księgowość, umawiają na spotkania, i o wszystkim jestem informowany na bieżąco, kiedy siedzę w domu albo na wyjeździe. Można więc wybrać pełen coworking albo częściowy, jak ja, jeśli tak Wam bardziej pasuje.

Wróć do „Zarabianie”