potrzebny producent

Skarbiec informacji i porad odnośnie obrotu nieruchomościami, architektura, nieruchomości komercyjne, architektura wnętrz, wystrój oraz inspirujące pomysły aranżacji ogrodów, balkonów, tarasów, ciekawe informacje z branży budowlanej, projekty domów.
kryszka
Forumowicz
Forumowicz

potrzebny producent

Postautor: kryszka » 16 mar 2020, 18:32

Szukam dobrego producenta drzwi. Potrzebuję solidnych drzwi w dość szybkim czasie. Czy kupował ktoś drzwi u Veyny - fashion line konkretnie?
zuczek
Forumowicz
Forumowicz

Re: potrzebny producent

Postautor: zuczek » 29 mar 2020, 18:29

Ja niedawno wymieniałem drzwi zewnętrzne. Postawiliśmy na stolarkę aluminiową konkretnie z firmy Aluhaus. Mają fajne drzwi w ofercie, spory wybór jak dla mnie nawet za duży ale żona była w 7 niebie mogła sobie wybierać do woli. Różne modele, naświetla takie albo takie, kolory lakierów :D Ostatecznie podołała i wybrała super, ja jestem zadowolony pod względem wizualnym jak i technicznym. Ciepłe, ładne drzwi. Sprawdź sobie ;)
hilorek
Forumowicz
Forumowicz

Re: potrzebny producent

Postautor: hilorek » 06 kwie 2020, 13:49

Jeśli chodzi o drzwi drewniane to zdecydowanie polecam producenta Kris Drzwi https://kris-drzwi.pl/. Realizują tu zamówienia indywidualne, działają zgodnie z wytycznymi przesłanymi przez klienta. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, terminowa dostawa, sympatyczna obsługa i sprawny montaż.

Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”