Drewniane drzwi wewnętrzne
-
- Forumowicz
Drewniane drzwi wewnętrzne
Zawsze podobały mi się drewniane drzwi w mieszkaniach. Czytałem trochę o nich na stronie http://www.polecane-drzwi.pl/ i wiem, że trzeba będzie pamiętać o odpowiedniej pielęgnacji. Macie może w waszych domach takie drzwi? Zastanawiam się jak często należy zdzierać lakier i nakładać nowy. Osoba bez doświadczenia da radę czy raczej zleca się to fachowcom? Będę wdzięczny za informację.
-
- Forumowicz
Re: Drewniane drzwi wewnętrzne
Cześć, osobiście jestem bardzo zadowolona z drzwi drewnianych z Wrocławia od firmy Halupczok. Firma działa także w innych miastach m.in w Opolu i w Katowicach. Nie było żadnych problemów z wyborem gatunku drewna. Firma zapewnia także transport i montaż. Po dwóch latach nie zauważyłam żadnych zniszczeń ani wad. Lepiej zlecić wykonanie drzwi drewnianych fachowcom, którzy idealnie dopasują model oraz rodzaj drewna do wnętrza i zapewniają gwarancję wysokiej jakości 

-
- Level 4
Re: Drewniane drzwi wewnętrzne
A jak sądzicie, czy warto zdecydować się na odnawianie drewnianych drzwi wewnętrznych, czy lepiej kupić nowe? Co Waszym zdaniem bardziej się opłaca? Zdecydowalibyście się na taką renowację?
Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”