Drewniane drzwi wewnętrzne

Skarbiec informacji i porad odnośnie obrotu nieruchomościami, architektura, nieruchomości komercyjne, architektura wnętrz, wystrój oraz inspirujące pomysły aranżacji ogrodów, balkonów, tarasów, ciekawe informacje z branży budowlanej, projekty domów.
dexter27
Forumowicz
Forumowicz

Drewniane drzwi wewnętrzne

Postautor: dexter27 » 18 lis 2019, 08:56

Zawsze podobały mi się drewniane drzwi w mieszkaniach. Czytałem trochę o nich na stronie http://www.polecane-drzwi.pl/ i wiem, że trzeba będzie pamiętać o odpowiedniej pielęgnacji. Macie może w waszych domach takie drzwi? Zastanawiam się jak często należy zdzierać lakier i nakładać nowy. Osoba bez doświadczenia da radę czy raczej zleca się to fachowcom? Będę wdzięczny za informację.
karolina78k
Forumowicz
Forumowicz

Re: Drewniane drzwi wewnętrzne

Postautor: karolina78k » 20 gru 2019, 12:52

Cześć, osobiście jestem bardzo zadowolona z drzwi drewnianych z Wrocławia od firmy Halupczok. Firma działa także w innych miastach m.in w Opolu i w Katowicach. Nie było żadnych problemów z wyborem gatunku drewna. Firma zapewnia także transport i montaż. Po dwóch latach nie zauważyłam żadnych zniszczeń ani wad. Lepiej zlecić wykonanie drzwi drewnianych fachowcom, którzy idealnie dopasują model oraz rodzaj drewna do wnętrza i zapewniają gwarancję wysokiej jakości :)
monikabert90
Level 4
Level 4

Re: Drewniane drzwi wewnętrzne

Postautor: monikabert90 » 28 lut 2020, 12:37

A jak sądzicie, czy warto zdecydować się na odnawianie drewnianych drzwi wewnętrznych, czy lepiej kupić nowe? Co Waszym zdaniem bardziej się opłaca? Zdecydowalibyście się na taką renowację?

Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”