Szukam mieszkania na wynajem w Warszawie

Skarbiec informacji i porad odnośnie obrotu nieruchomościami, architektura, nieruchomości komercyjne, architektura wnętrz, wystrój oraz inspirujące pomysły aranżacji ogrodów, balkonów, tarasów, ciekawe informacje z branży budowlanej, projekty domów.
Pawlak88
Forumowicz
Forumowicz

Szukam mieszkania na wynajem w Warszawie

Postautor: Pawlak88 » 10 gru 2019, 15:26

Szukam mieszkania na wynajem w Warszawie, jak ktoś ma jakieś propozycje, albo zna jakieś dobre strony, gdzie można jakieś mieszkania znaleźć to może się podzielicie propozycjami?
Pacek
Forumowicz
Forumowicz

Re: Szukam mieszkania na wynajem w Warszawie

Postautor: Pacek » 17 gru 2019, 10:02

Z tego co wiem to jest sporo tych rożnych stron oferujących w sieci mieszkania. Ja szukałem na różnych, ostatecznie wynajmowałem za pośrednictwem www.TerazMieszkanie.pl i jestem zadowolony.
polina7
Level 1
Level 1

Postautor: polina7 » 30 gru 2019, 19:56

Wprost idealne mieszkania pod wynajem znajdziecie na inwestycji Mokosfera. Znajduje się ona na Mokotowie. Tutaj http://www.mokosfera.com/pl/ można sobie sprawdzić, które mieszkania są jeszcze wolne. Ceny miejsc postojowych w hali są najtańsze w okolicy. Lokalizacja naprawdę super. Budowa idzie pełną parą z miesiąca na miesiąc widać ogromne postępy!
dexter27
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: dexter27 » 31 sty 2020, 04:05

Wróć do „NIERUCHOMOŚCI I BUDOWNICTWO”