Co na grila?
-
- Forumowicz
- Posty: 6
- Rejestracja: 04 sty 2019, 14:42
Re: Co na grila?
U mnie najlepiej sprawdzają się marynowane warzywa - cukinia, papryka, cebulka, ziemniak, bakłażan czy nawet pomidory. A dla fanów mięsa zawsze mam przygotowanego kurczaka w kilku marynatach, ewentualnie jakaś karkówka albo w miarę chuda, ale nie sucha kiełbasa. Ale żeby ten znudzony przez wszystkich kurczak czy warzywa miały dobry sma, to warto wiedzieć, co się kupuję. Ja od jakiegoś czasu wybieram warzywa i mięso, które nie mają nic wspólnego z GMO (tu trochę więcej na ten temat http://www.farmio.com/co-to-jest-gmo). Wiem, że czasami trudno jest mieć 100% pewność, że jemy w pełni zdrową żywność, ale jeśli już to warto wybierać coś z wiadomego pochodzenia, bo różnica w smaku jest ogromna, a myślę, że i dla organizmu to dobra inwestycja, nie tylko na teraz, ale przede wszystkim na przyszłość, bo zdrowe odżywianie to jednak ogromna część codziennego dbania o własne zdrowie.
-
- Level 2
- Posty: 889
- Rejestracja: 24 wrz 2015, 14:10
Re: Co na grila?
Ja uwielbiam halloumi z grilla! Moglabym je jeść za każdym razem przy okazji takich spotkań.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość