AinEingarp pisze:Od pomidorowej do żurki. Ja jednak wolę pomidorówkę, nawet w najbardziej klasycznym wydaniu.
Tak, to jest nawiązanie do wpisu - Sandry- wspomniała o żurku,co nie przeszkadza napisać i o tym smakołyku.
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na: Zakup reklamy / subskrypcji
AinEingarp pisze:Od pomidorowej do żurki. Ja jednak wolę pomidorówkę, nawet w najbardziej klasycznym wydaniu.
kornel78 pisze:Moja ulubiona jest o smaku pomidorowym;0 a najbardziej smakuje mi zupa pomidorowa tej firmy http://profi.com.pl/ idealnie nadaja sie na wyjazd do biura czy dla studentow, ktorzy nie maja czasu gotowac;) zupka tak naprawde na kazda okazje i dl a tych ktorzy nie lubia gotowac;p
majkel pisze:przecież pomidorowa to prosta zupa. dwa teraz mamy pomidorowy sezon, wiec koszt zupy jest bardzo maly, przeciez to tylko podgogowac i zmiksowac ;p
AinEingarp pisze:Nie mogę się zgodzić z tym, że pomidorowa to taka prosta zupa. Trzeba ją odpowiednio przyrządzić, aby wydobyć cały jej aromat.
AinEingarp pisze:Dyskutantko, popełniłaś ten błąd, o który mnie oskarżasz. Ja odnosiłam się do wypowiedzi Majkela, który napisał, że "przecież pomidorowa to prosta zupa" i którą Ty zresztą zacytowałaś.
Tusia8 pisze:SuperDzięki wielkie
przyda mi się na pewno
joan pisze:Ja jakoś nie umiem zrobić dobrej pomidorowej. Mój mąż się śmieje, że moja pomidorówka to woda z koncentratem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość