Sekrety kuchni

Dobra i smaczna kuchnia, sprawdzone przepisy kulinarne, ciasta, sałatki i inne potrawy
AinEingarp
Level 2
Level 2
Posty: 664
Rejestracja: 24 wrz 2015, 14:10

Re: Sekrety kuchni

Postautor: AinEingarp » 11 paź 2016, 09:05

A jak robicie biszkopt, to rzucacie nim potem o ziemię? To faktycznie pomaga?

monikabert90
Level 1
Level 1
Posty: 346
Rejestracja: 11 gru 2016, 10:17

Re: Sekrety kuchni

Postautor: monikabert90 » 29 lis 2017, 20:47

Dla mnie zawsze zmorą podczas gotowania było przygotowanie mięsa. Zazwyczaj wychodziło mi zbyt twarde i suche. Czasami je smażyłam, czasami piekłam, czasami dusiłam na patelni - i zawsze coś nie wychodziło. Sprawa odwróciła się o 180 stopni, kiedy w mojej kuchni zagościła brytfanna indukcyjna. Mięso przyrządzone w takim naczyniu wychodzi naprawdę bardzo soczyste. A dodatkowym plusem jest to, że mogę do niego dorzucić jakieś warzywa i praktycznie mam gotowe "danie jednogarnkowe". Polecam wszystkim, zbliża się Boże Narodzenie, więc możecie poprosić o taki prezent :)
trampki
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 18
Rejestracja: 27 kwie 2017, 18:03

Re: Sekrety kuchni

Postautor: trampki » 27 kwie 2018, 08:55

Polecam blog o gotowaniu: http://gotujemy-online.pl/ :)
Maxym1991
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 89
Rejestracja: 03 kwie 2017, 14:07

Re: Sekrety kuchni

Postautor: Maxym1991 » 17 maja 2018, 15:10

Ja nie jestem wymagający, jeżeli chodzi o kuchnię. Mi wystarczy pizza, jakiś makaron, dobra sałatka. Pizzy zazwyczaj szukam za pośrednictwem na rankingu pizzerii. Mam tak od razu opinie i ocenę, więc wiem, które lokale wybierać, a które nie.
teresza
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 21 lip 2018, 23:30

Re: Sekrety kuchni

Postautor: teresza » 21 lip 2018, 23:40

Nie zostawiajcie nigdy bananów obok jabłek bo będą czarne.
______
sprzęt do karboksyterapii


Wróć do „Forum Kulinarne: gotowanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość