Może ciężko się zmieścić w dwa dni, ale na jakiś dłuższy weekend jest super. Ja tam ostatnio byłem zawodowo (moja branża to cysterny na mleko) i naprawdę piękne widoki. Szkoda, że nie mogłem się zatrzymać na dłużej 
Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na: Zakup reklamy / subskrypcji

Może ciężko się zmieścić w dwa dni, ale na jakiś dłuższy weekend jest super. Ja tam ostatnio byłem zawodowo (moja branża to cysterny na mleko) i naprawdę piękne widoki. Szkoda, że nie mogłem się zatrzymać na dłużej 

Z noclegiem też raczej kłopotu nie ma - mogę nawet polecić sprawdzoną miejscówkę - Modern Hostel na Sikorskiego. Centrum miasta, wszędzie blisko a standard, w przeciwieństwie do cen, wysoki
Rezerwować można na ich stronie http://www.modernhostel.pl/.
Mi właśnie znajomi polecili nocleg w warszawskim hotelu Double Tree by Hilton. Pojechaliśmy tam z mężem na romantyczny weekend i było świetnie! Bardzo komforotwe i przestronne pokoje z łazienkami, na miejscyu restauracja z pyszną kuchnią. Na hotelowych gości czeka też móstwo atrakcji w strefie wellness i spa i na basenie. Byłam tam już 2 razy i po koniec roku planuje kolejną wizytę 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość