Szukam szkoły dla dziecka
-
- Forumowicz
Re: Szukam szkoły dla dziecka
Jeśli chodzi o przedszkole, to tutaj serdecznie polecam ci prywatne przedszkole językowe Tequestę - bardzo fajna i nowoczesna placówka z dobrym podejściem do dzieci.
-
- Forumowicz
Co sądzicie o prywatnych placówkach?
-
- Forumowicz
publiczną, nie ma sensu jeszcze wydawać dodatkowo kasy na szkołę prywatną
-
- Level 1
Ja uważam, że jeśli tylko są pieniądze to tylko do prywatnej placówki. Szkoła publiczna nie da tak dobrego startu dziecku w przyszłość, jak prywatna. Mój syn chodzi do Te Vizji na Ochocie, a jego kolega z bloku do publicznej i mój syn jemu pomaga w lekcjach, bo zdecydowanie są do przodu z tematami i całym programem.
-
- Level 4
No nawet wybór szkoły podstawowej to bardzo ważna decyzja w życiu każdego dziecka, więc przemyślcie ją sobie w odpowiedni sposób. Wybór dobrej szkoły już na tym etapie odtworzy odpowiednią drogę edukacji dziecka. Dla mnie interesująca jest oferta szkoły prywatnej Te Vizja, którą powinniście sprawdzić, jeśli szukacie szkoły dwujęzycznej.
-
- Forumowicz
Nie warto obciążać dziecko dodatkowymi zajęciami i obowiązkami, więc dobrym rozwiązaniem jest wybranie szkoły, która realizuje rozszerzony program nauki języka angielskiego. Taką szkołą jest Te Vizja, gdyby ktoś z Was szukał jakiejś interesującej oferty. Koniecznie sprawdźcie!
-
- Level 1
Ja uważam, że nauka jest łatwiejsza, jeśli wybiera się odpowiednie szkoły i odpowiednie systemy nauczania. Ja na przykład polecam sprawdzić sobie szkołę Te Vizja. Jest to szkoła realizująca rozszerzony program nauczania, dzięki czemu każdy może nauczyć się czegoś więcej.
-
- Forumowicz
Co do edukacji dzieci to polecam księgarnie internetowa z takimi książkami jak na przykład https://www.taniaksiazka.pl/t/matura-wi ... stwie-2021 Znajdziesz tutaj pomoce naukowe dla dzieci w każdym wieku. Warto skorzystać moim skromnym zdaniem.