studium psychodietetyki - gdzie ?
-
- Level 2
studium psychodietetyki - gdzie ?
Hej hej wszystkim ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad tym by znów iść do szkoły mam już magistra z dietetyki ale moją pasją od lat jest też psychologia chciałabym to ze sobą połączyć i dlatego pomyślałam o tym by poszukać jakiejś szkoły czy szkolenia, które będzie uczyło podstaw psychodietetyki właśnie. Czy wiecie gdzie mogę znaleźć coś ciekawego ? z góry dzięki!
-
- Level 1
Re: studium psychodietetyki - gdzie ?
wiesz co ja kiedyś byłam na prelekcji na temat psychodietetyki właśnie i zajęcia były prowadzone przez panią Olgę Rymkiewicz, z tego co wiem to ona na co dzień wykłada na Uniwersytecie Przyrodniczym. Ma ogromną wiedzę i co najważniejsze, potrafi się nią dzielić z innymi a wręcz zaraża tą pasją z tego co wiem to od września ma ruszyć jej studium psychodietetyki właśnie. poczytaj, może to coś czego szukasz
-
- Forumowicz
ja byłam n a psychoterapii własnie w poradni Pani Rymkiewicz we Wrocławiu. wcześniej zaliczyłam już kilka takich spotkań w innych miejscach ale dopiero te spotkania dały wymierne efekty. także ja z perspektywy pacjenta też polecam
-
- Level 2
dzięki dziewczyny za odpowiedzi. anettka poczytałam sobie trochę o tej pani Rymkiewicz i faktycznie widać, ze ma ogromne doświadczenie w tej dziedzinie także jest się od kogo uczyć. a wiesz już moze kiedy rusza rekrutacja na to studium ? muszę się temu blizej przyjrzec.
-
- Level 1