Wybieramy szkołę dla dziecka
-
- Forumowicz
-
- Forumowicz
Re: Wybieramy szkołę dla dziecka
Chyba najlepiej zapisać dziecko do szkoły dwujęzycznej. Będzie to dobre rozwiązanie, ze świetnym efektem oraz bez konieczności uczęszczania na zajęcia dodatkowe. Taką szkołą jest Te Vizja w Warszawie na Ochocie. Uważam, że znajdziecie tam ofertę edukacyjną odpowiednią dla Waszego dziecka, no i dla Was.
-
- Level 1
Przyznaję, że chciałabym posłać swoje dziecko do prywatnej szkoły, ale niestety nie wiem, czy będę w stanie poradzić sobie z tym wszystkim finansowo. Oczywiście wiele zależy tutaj od szkoły i od wysokości opłat. Prywatna szkoła dla dziecka to inne warunki. Takie mam wrażenie.
-
- Forumowicz
Jeśli chodzi o dzieci w wieku 1-6 to serdecznie polecam wam prywatne przedszkole językowe Tequestę. Nauka tutaj odbywa się w niewielkich grupkach, dzieci oprócz angielskiego uczą się również innych języków, rozwijają swoje pasje na zajęciach dodatkowych, a w razie potrzeby mogą skorzystać z pomocy logopedy bądź psychologa.
-
- Forumowicz
Ja już chodzę do szkoły średniej i kilka tygodni temu skorzystałem z platforma edukacyjna dlaucznia.pl . Każdy kto chodzi do szkoły średniej powinien z tej oferty skorzystać.
-
- Forumowicz
Również polecamDyrektor Izola Niemirska bardzo profesjonalna, osoba na właściwym miejscu.
-
- Forumowicz
Podeszłam do tematu na poważnie, zrobiłam dobre rozpoznanie w internecie, wśród znajomych. Najwięcej dobrego słyszałam o Te Vizji, szkoły podstawowej na Ochocie i dobrze się złożyło bo tam mieszkam właśnie. Jak zależy wam na angielskim rozszerzonym, też i innych językach to koniecznie o niej pomyślcie.
-
- Forumowicz
Także mogę wiele dobrego powiedzieć na temat Tequesty. Placówka spełnia wszystkie wymogi sanitarno-epidemiologiczne, sale są dezynfekowane i ozonowane, dzięki czemu maluchy nie chorują. Córka jest obecnie w grupie 5latki Papużki – opiekują się nimi p. Klaudia i Ms. Swati - Panie mają super podejście do maluchów