Teatr Muzyczny Roma- Warszawa
-
- Forumowicz
Re: Teatr Muzyczny Roma- Warszawa
Jest to tak cudowny teatr, że gdyby tylko było mnie na to stać nie wychodziłbym stamtąd ani na minutkę. Czuje się tam jak w bajce, mało który teatr jest w stanie stworzyć tak magiczną atmosferę.
-
- Forumowicz
Bardzo dawno nie byłam w teatrze, tak o tym pomyślałam jak ostatnio czytałam ten artykuł - https://www.wonga.pl/zaradnik/jak-sie-ubrac-do-teatru No i zdałam sobie sprawę że w ogóle mało Polaków chodzi do teatru i że nie bardzo wiedzą jak się wtedy ubrać. Ja czasami jak idę to ludzi w dresach widzę... tak nie powinno być!
-
- Forumowicz
Nie wiecie kiedy będą grać sztukę A.Fredry ?
-
- Forumowicz
Ja uwielbiam chodzić na sztuki do teatru. Zdecydowanie bardziej mnie to ciągnie niż kino. Jest to droższa impreza, ale warto wydać.
-
- Forumowicz
taniec w teatrze to niesamowita sprawa, pamiętam jak kiedyś byłem na sztuce z tańca współczesnego w Szczecinie .... niesamowite przedstawienie i niesamowite przeżycie!
-
- Forumowicz
Nie byłem nigdy jeszcze w teatrze, ale chyba na pierwszy raz właśnie tam się wybiorę.
- lura54
- Forumowicz
Niedawno byłem w teatrze. Świetna sprawa. Zupełnie coś nowego. Warto wybrać się i doświadczyć.
-
- Forumowicz
Bardzo chciałbym kiedyś wybrać się do tego teatru, aktualnie grają musical Eltona Johna i Tima Rice'a pt. AIDA
-
- Forumowicz
W Teatrze muzycznym jeszcze nie miałam okazji być ale nic straconego! Na razie wybieram sie do Lublina na spektakl NIC - http://spotkaniakultur.com/pl/node/1877 w reżyserii Krzysztofa Garbaczewskiego, to tz sztuka inspirowana jest Czarnym kwadratem na białym tle Kazimierza Malewicza