Wideo- konsultacja z lekarzem?

Choroby, Lekarze, Lecznice, Kliniki, Dentyści Forum: opinie, porady, polecani specjaliści, niepolecani lekarze.
verdina
Forumowicz
Forumowicz

Wideo- konsultacja z lekarzem?

Postautor: verdina » 29 paź 2018, 08:13

Czy ktoś może już korzystał z takiej opcji? Jak wygląda taka wizyta? I czy warto? bo to jednak dużo wygodniejsze niż spędzanie pół dnia w przychodni np po recepte tylko....
kojot1
Forumowicz
Forumowicz

Re: Wideo- konsultacja z lekarzem?

Postautor: kojot1 » 05 lis 2018, 11:40

Ja korzystałam :) Właśnie chciałam sobie przedłużyć receptę ostatnio i koleżanka poleciła mi wideo konsultacje przez LekarzObok. Trwało to zdecydowanie krócej, niż wizyta w przychodni, a ja mogłam zrealizować receptę w wybranej wcześniej aptece, także super :)
karolkaKarK
Forumowicz
Forumowicz

Re: Wideo- konsultacja z lekarzem?

Postautor: karolkaKarK » 05 lis 2018, 18:59

Ja musiałam troszkę o tym przeczytać przed skorzystaniem jednak. Nigdy nie ufam takim ciekawostkom. Ale właśnie argument niestania w kolejce mnie skusił. Wchodzisz na stronę LekarzObok i tam mają zakładkę z videokonsultacjami. Można zadzwonić i się umówić albo zarejestrować też i rozmowa odbywa się przez jakąś aplikację typu Skype. Reszta zależy od Ciebie :)

Wróć do „Choroby, Lekarze, Lecznice, Kliniki, Dentyści”