Ginekolog z Kołobrzegu

Choroby, Lekarze, Lecznice, Kliniki, Dentyści Forum: opinie, porady, polecani specjaliści, niepolecani lekarze.
Kasiaaa
Level 1
Level 1

Ginekolog z Kołobrzegu

Postautor: Kasiaaa » 30 sty 2020, 16:30

Hej wam. :) Od kilku lat szukam i szukam dobrego ginekologa, ale zawsze natrafiałam na jakichś gburów, którzy czasami nawet żadnego słowa nie wypowiedzieli. ;/ To jest naprawdę ciężki orzech do zgryzienia! Czytałam właśnie opinie o lekarzach i pojawiła mi się w wyszukiwaniach doktor Barbara Blicharczyk. Pewnie spróbuję tym razem do niej się udać, ale może kogoś doradzicie?
kamai
Level 2
Level 2

Re: Ginekolog z Kołobrzegu

Postautor: kamai » 21 sie 2020, 10:00

a sprawdzałeś opinie? może na znanym lekarzu poszukaj
marekk
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: marekk » 08 wrz 2020, 17:12

Dokładnie, moja żona tak znalazła dobrego lekarza, od razu rozpoznał u niej endometriozę i kazał się zgłosić do szpitala medicover na dalszą diagnostykę i leczenie, także operacyjne
zaos
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: zaos » 26 wrz 2020, 09:18

A moja to tylko do ginekologa po recepty na tabletki vines chodzi, a teraz nawet antykoncepcję wypisują przez telefon :) ciekawe czy cytologie też będą pobierać przez telefon bo zbliża jej się termin tego badania, robi je zawsze raz w roku

Wróć do „Choroby, Lekarze, Lecznice, Kliniki, Dentyści”