... ale ogolnie to niczego nie polecam
bo sama nie potrafię znaleźć tuszu idealnego. Lubię Loreale, zwłaszcza Telescopic, ale ich jakość jest nieproporcjonalna do ceny- po paru godzinach z Telescopiciem wygladalam jak pandzia...Zamieszczanie adresów URL i reklam w postach jest możliwe tylko po wykupieniu subskrypcji. Kliknij na: Zakup reklamy / subskrypcji

... ale ogolnie to niczego nie polecam
bo sama nie potrafię znaleźć tuszu idealnego. Lubię Loreale, zwłaszcza Telescopic, ale ich jakość jest nieproporcjonalna do ceny- po paru godzinach z Telescopiciem wygladalam jak pandzia...

Zawsze przed nałożeniem tuszu wykorzystuje szczoteczki silikonowe którymi rozczesuję włoski. Potem to samo robię po nałożeniu i wyschnięciu tuszu. Dzięki temu moje rzęsy zawsze są podkręcone, niesklejone i bez grudek 

Od kilku dni testuje maskarę Volume Temptation z Eveline. Ma fajną, włosianą szczoteczkę, która pozostawia efekt mocnego pogrubienia. Kupiłam ją w Rossmanie za bodajże 18 zł więc cena super. Jak na razie jestem mega zadowolona 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość