Jak oceniacie nowe GG ?

Komunikatory: Gadu-Gadu, Skype, ICQ, Tlen i inne
Awatar użytkownika
niems7
Admin
Admin
Posty: 96
Rejestracja: 24 sty 2009, 17:37
Kontaktowanie:

Jak oceniacie nowe GG ?

Postautor: niems7 » 16 lut 2009, 18:41

Co sądzisz [you] o nowym GG :?:

Awatar użytkownika
Hiroshi
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 17
Rejestracja: 05 lut 2009, 22:08
Lokalizacja: 3-miasto
Kontaktowanie:

Postautor: Hiroshi » 16 lut 2009, 18:56

Osobiście wole uzywac stare aczkolwiek sprawdzone programy, gg nie jest tu wyjątkiem. Często taki soft używa mniej pamięci. W kazdym razie pochwalam kierunek rozwoju marki.
Awatar użytkownika
Eddy
Level 1
Level 1
Posty: 278
Rejestracja: 16 lut 2009, 20:19
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Postautor: Eddy » 16 lut 2009, 20:30

żałosne ;) wiesza się 10x więcej niż stare gg :D
nie za bardzo mi się to podoba... jest to raczej GG bardziej dla dziewczyn...

chociaż dawno testowałem to gg :P
Awatar użytkownika
Ramzzi
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 39
Rejestracja: 04 lut 2009, 16:39
Lokalizacja: 3-miasto
Kontaktowanie:

Postautor: Ramzzi » 17 lut 2009, 11:46

Aqq jest lepsze i tyle powiem ;p
Awatar użytkownika
Eddy
Level 1
Level 1
Posty: 278
Rejestracja: 16 lut 2009, 20:19
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Postautor: Eddy » 17 lut 2009, 12:43

nie... też tak uważałem :) ale później zaczęło mnie strasznie irytować. Już nawet nie pamiętam dlaczego xD ale zmieniłem spowrotem na GG ;)
Awatar użytkownika
matevtr
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 9
Rejestracja: 16 lut 2009, 21:17
Lokalizacja: Winnica
Kontaktowanie:

Postautor: matevtr » 17 lut 2009, 15:02

Ja też...
jak testowałem te nowe GG to się cały czas wieszało i ogólnie jestem przyzwyczajony do 7.7 :rotfl:
Awatar użytkownika
RuseK
Level 1
Level 1
Posty: 362
Rejestracja: 16 lut 2009, 21:39
Lokalizacja: biorą sie dzieci?
Kontaktowanie:

Postautor: RuseK » 18 lut 2009, 11:48

Mi sie nic nie wiesz jest OK :)
Awatar użytkownika
Kamilmu6
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 18 lut 2009, 10:27
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Postautor: Kamilmu6 » 19 lut 2009, 15:26

Jak dla mnie nowe GG jest troche powolne i nie dopracowane ale skorki sa nawet fajne :hyhy:

1st Post :P
Awatar użytkownika
Wesoły żniwiarz
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 109
Rejestracja: 15 mar 2009, 12:28
Lokalizacja: Górny śląsk

Postautor: Wesoły żniwiarz » 15 mar 2009, 12:40

Dla mnie bomba. Nowe Gadu-Gadu jest w każdym calu lepsze od starszych wersji. Nigdy nie byłem zadowolony z GG jak teraz ;)
Futrzak
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 31
Rejestracja: 27 lut 2009, 21:09

Postautor: Futrzak » 17 mar 2009, 15:32

z 1gb ramu na viscie masakra...
zacina się co 5sek
Awatar użytkownika
Wesoły żniwiarz
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 109
Rejestracja: 15 mar 2009, 12:28
Lokalizacja: Górny śląsk

Postautor: Wesoły żniwiarz » 17 mar 2009, 15:37

Futrzak pisze:na viscie

A ja mam XP i śmiga mi jak Ford na nitro :hyhy:
Toreba
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 22 lut 2009, 20:31
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Kontaktowanie:

Postautor: Toreba » 20 mar 2009, 22:05

Jednym zdaniem - mnóstwo błędów. Od źle zaimportowanych list kontaktów (nie z przyczyny właściciela danego gg), do wieszania się jak wspomniał kolega Eddy. Jedyne co mi się podoba to pasek pojawiania się wiadomości, ułatwia dostępność i jest po prostu praktyczny. Styl podobny do starego gg, zadanie spełnia takie samo z drobnymi udogodnieniami. Osobiście pracuję ze starszą wersją gadu-gadu. :oczami:
Awatar użytkownika
Kubica
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 188
Rejestracja: 16 lut 2009, 13:48
Lokalizacja: Poland
Kontaktowanie:

Postautor: Kubica » 21 mar 2009, 12:32

mam problem bo co włączam komp to niema nr kontaktów :?: dlaczego
Awatar użytkownika
Wesoły żniwiarz
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 109
Rejestracja: 15 mar 2009, 12:28
Lokalizacja: Górny śląsk

Postautor: Wesoły żniwiarz » 21 mar 2009, 13:45

Mi działało ekstra bez zarzutów, teraz tylko przy odbieraniu wiadomości się zwiesza. Rano chciałem wejść na GG a tu komunikat błąd serwerów, żebym za kilka minut spróbował. Ale lepsze to niż nic, no nie ;)
Awatar użytkownika
Kubica
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 188
Rejestracja: 16 lut 2009, 13:48
Lokalizacja: Poland
Kontaktowanie:

Postautor: Kubica » 21 mar 2009, 17:20

mi też zawsze działało bez zarzutów ale od wczoraj jak wyłacza kompa i włacze to niemam ani jedengo numeru tak jak pisałem w poprzednim poście.


Wróć do „Komunikatory”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości