Urodziny dla dziecka
-
- Forumowicz
Urodziny dla dziecka
Witam, gdzie przygotowujecie urodziny dla swoich dzieci. Myślałam o tym, aby zaprosić gości do domu, jednak wówczas, musiałbym sama się wszystkim zająć, zorganizować zabawy urodzinowe i atrakcje. Z drugiej strony ceny w lokalach są bardzo wysokie. jakie są Wasze doświadczenia?
-
- Level 3
Re: Urodziny dla dziecka
Urodziny najlepiej zorganizować w domu. Wtedy można samemu przygotować kolorowe przekąski i zabawy dla dzieciaków.
-
- Level 1
Ja też myślę, że w domu jest najwygodniej i najbezpieczniej. Można mieć wszystko pod kontrolą.
- cheese
- Forumowicz
zabawy nie trudno wymyślić. Jakiś prezent od firmy dziecko dostaje?
- eowa
- Forumowicz
Dzieci się zawsze cieszą ze słodyczy
Najlepiej jakiś babington aby się poruszały

-
- Forumowicz
Też uważam, że w domu najlepiej wychodzą takie imprezy. Najważniejsze dla dziecka w tym dni są prezenty
niebawem mój chrześniak obchodzi swoje urodziny i w związku z tym zamierzam zrobić mu taką niespodziankę, żeby z podziwu wyjść nie mógł. https://katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-dla-chlopczyka i chyba więcej mówić nie muszę
Chłopcy uwielbiają takie rzeczy 

- atulka
- Forumowicz
zależy też jakie lokale przeglądasz. U nas w pizzeri się opłaca
- burek64
- Forumowicz
A może boombox, wiele dzieci to teraz dostaje. Niekoniecznie musi być przyjęcie. Moje się zawsze cieszą ze słodyczy 

- Unitrel
- Forumowicz
Ja zawsze w cukierni. Mają mało stoliczków i akurat pasuje
-
- Level 3
I dzieciaki potrafią tam wysiedzieć? Ja bym raczej wolała zrobić przyjęcie w domu.
-
- Level 3
A co kupić na prezent dla noworodka? W internecie widziałam kilka pomysłów, np. tu http://sprzedajemy.pl/poradnik/jaki-prezent-dla-noworodka,387, ale chciałabym jeszcze poznać Waszą opinię. Nie chcę, żeby prezent okazał się potem nieprzydatny.
-
- Forumowicz
Nigdzie!W domu
-
- Level 2
Urodziny najlepiej organizować w domu, a przynajmniej takie jest moje zdanie. Wszystko też zależy od wieku dziecka. Sama niedawno byłam na urodzinach jednego malucha z rodziny i było to typowo rodzinne przyjęcie, ja sama przyniosłam pluszowego kotka, a i inni obsypali malucha mnóstwem zabawek. Było całkiem fajnie. Jeżeli zaś chodzi o imprezy dla dzieci, nie tylko w gronie rodzinnym, to można je spokojnie organizować nawet we własnym domu.
- sowbar81
- Level 1
Urodziny organizuję najczęściej w domu. To nie wesele.
-
- Forumowicz
Urodziny dla dziecka zawsze organizuje w domu. A gdy ktoś mnie pyta co kupić dziecku na urodziny to zawsze odpowiadam książka. Moim zdaniem to jest idealny prezent, który może tylko pomóc w rozwoju a nie go zatrzymać jak np:tablety. Nawet jak ja, idę do kogoś na urodziny to po drodze wchodzę do matrasa by kupić na prezent jakąś ciekawą lekturę dla solenizanta/solenizantki