Telefon i komp, z jakiej firmy?
-
- Forumowicz
Re: Telefon i komp, z jakiej firmy?
Nie opłaca się. Za drogie i nie adekwatne do ceny. Znacznie lepiej kupić jakiegoś Della a telefon z Samsunga i jest git
-
- Forumowicz
Zdecydowanie wybrałbym firmę apple.
-
- Level 1
Ja zamierzam kupić POCO C3 Xiaomi https://magazyn.ceneo.pl/artykuly/poco-c3-specyfikacja , ponieważ uważam, że taki telefon ze średniej półki też może być świetnej jakości. Zresztą sami przeczytajcie jego specyfikację i dane techniczne. Nawet akumulator wytrzymuje dwa albo nawet trzy dni użytkowania. A jak ładnie ten model się prezentuje.
-
- Forumowicz
Mam iphone'a i jestem z niego zadowolona. Kupiłam telefon tej firmy po raz pierwszy i jestem zdziwiona tym, jak dobrze działa ich pomoc techniczna, a jak telefon zaczął mi glitchować, to też zaniosłam go do serwisu Apple Master w Warszawie http://www.imaster.com.pl/, gdzie w ramach gwarancji miałam wykonana naprawę. Poszło szybko, dobrze, bo z telefonem nie dzieje się już nic złego, no zdecydowanie polecam. Ten serwis jest rzetelny, widać, że znają się na tym, co robią, polecam.
-
- Forumowicz
Zdecydowanie mogę Wam polecić produkty firmy Apple. Wiele osób jest negatywnie nastawionych do ich produktów, a nawet z nich nie korzystali. Świetna jakość, doskonała obsługa klienta oraz komunikacja między urzadzeniami. Jezeli posiadacie produkty firmy Apple, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić serwis iphone . Może kogos zainteresują ich usługi.
-
- Forumowicz
Patrz na to jakie telefon ma podzespoły i czujniki, kierowanie się opiniami nie jest zawsze dobre chociaż, jeżeli telefon ma same 1/6 to bm unikał. Wszystko zależy też od budżetu, ale moim zdaniem nie ma co przepłacać i średnia cenowa półka w zupełności wystarczy.
-
- Forumowicz
jesli chodzi o laptop, to kazdy ma jakies swoje upodobania. wszystko moim zdaniem zalezy przeznaczenia i tego, w jakim celu bedziemy uzywac. ja dla siebie wzielam asusa, jest praktyczny, mozna na nim i pracowac i ogladac filmy. modeli jest sporo, trzeba wybrac pod siebie parametry itp,wiadomo ze to taki sprzet, ktory powinien nam posluzyc na dlugo, nie jest to latwa decyzja, dlatego musi byc baardzo dobrze przemyslana
-
- Forumowicz
Ja mam komputer Apple i sprawował się super aż nagle pewnego dnia niestety coś się z nim ostatnio stało. Podejrzewam córkę że cos poszperała i zepsuła no ale już trudno. Szukałam kilku serwisów i nigdzie nie wiedzieli co z tym fantem zrobić. Szkoda było mi tam zostawiać prawie nowy komp więc szukałam aż trafiłam na Enter Serwis z Gdańska. Dopiero tam Panowie ogarnęli problem. Nawet nie musiałam długo czekać bo na drugi dzień był gotowy. Cieszę się strasznie że znalazłam to miejsce.
-
- Forumowicz
Ja akurat cały sprzęt mam z Apple i muszę przyznać, że świetnie mi się sprawdza. Chociaż ostatnio zalałam telefon i głośnik przestał działać. Musiałam go na szybko wymienić, bo z telefonu akurat korzystam bardzo często. Na szczęście trafiłam na serwis https://www.macforce.pl/serwis/naprawa- ... -glosnika/ który jest mega profesjonalny. Tak szybciej naprawy telefonu to nigdzie jeszcze nie miałam.
-
- Forumowicz
Wydaje mi się, że dobry może być nawet używany iPhone. Sama używam Samsungów, ale chyba się przesiądę.
-
- Forumowicz
Jeśli posiadacie sprzęt marki Apple to polecam to myślę że warto znać też takie firmy jak ta Naprawa Apple Watch to firma która naprawia i serwisuje sprzęt marki Apple. Robią to on lat są profesjonalni i bardzo dokłądni. Warto im zaufać. Jeśli macie uszkodzonej sprzęty takie jak iPhone czy IPad to dzwońcie do nich. Polecam.
-
- Level 2
Teraz mamy bardzo duży wybór różnych telefonów dlatego zanim podejmie się jakąś decyzje to warto zasugerować sie takimi rankingami https://mobismart.pl/ranking-smartfonow ... o-1000-zl/ . Gdy ja się decyduje na jakieś zakupy to właśnie tak sprawdzam, który model będzie najlepszy.
-
- Forumowicz
Ja laptopa z Della mam
-
- Forumowicz
telefon samsung, a laptop dell
-
- Forumowicz
Jeżeli chodzi o telefon, to IPhone SE pierwszej generacji. Oddałam go niedawno do naprawy w Enter Serwis w Gdańsku i działa jak nowy, chociaż ma już 5 lat.